תפילת הדרך לשבת

תפילת הדרך לשבת

צריך דחוף להמציא משהו כזה. שלא יריחו ת`סיגריות, שלא יקלטו תפלאפון ושות`. בקיצור תתחילו לנסח. וכמובן, שב"ש ומבורך!

בוא ואענה לך

שלא יריחו את הסיגריות קח איתך דידוראט תרסיס ותרסס באיזור הבגדים שנתפס עליהם ריח של סיגריות, וקח איתך חפיסת מסטיקי מנטה חריפה במיוחד שתעלים את הריח באופן יעיל! אם יש לך מכשיר דק, שים אותו על "רטט" וקשור אותו עם רצועה באיזור הקרסול (ככה הייתי מחביא פעם את האקדח הצבאי שהייתי על אזרחי) ותשתדל להיות כמה שיותר רחוק מסביבה בה יכולים לזהות אותך בגלל זה ולעשות "הלשנה" לכל העולם! בהצלחה!

גם אני באותה סירה

שבת חוה"מ ביקרתי בביה"כ השכונתי לצורך קריאת מגילת קוהלת. ואף מחר אני מתכנן להשלים את הקריאה. אני משתדל ללעוס מסטיק אורביט. ומקווה שבאורח פלא אצליח להפיג את ריח העישון. אף כי לעולם לא אדע האם מישהו קלט את הריח. ושותק, מטעמי נימוס. ורק כיפור הלזה נודע לי מאיזה זברה מהמוקטעה' שיצא בשאלה, שלפני כמה שנים הלה קלט (השד יודע איך) חפיסת סיגריות מבצבצת מכיסי עוד לפני סעודה שלישית בביה"כ. אך סבר לתומו שמא מצאתי איזה היתר. (טוב שהלה אינו מודע שאני בור בהלכות שבת) מסקנה תוכל להיות ע"ה. ואעפ"כ שחק אותה ת"ח. כך שיחשבו שמצאת היתר לעשן בשבת.

למעלה