תפילה

hayapollak

New member
תפילה

למען השלום שבתוכנו,בעולם ובאזורנו בפרט. תפילה שנאמרה על ידי פרננציסקוס מאסיסי למען השלום. הו, אדון, עשה אותנו למשרתים של שלומך כך שנוכל לאהוב היכן שאנשים שונאים כך שנוכל לסלוח היכן שאנשים מאשימים כך שנוכל לאחד היכן שהמאבק מפריד כך שנאמר את האמת היכן שמעיק הספק כך שנעורר תקווה היכן שהיאוש מענה כך שנצית את אורך היכן שהחשכה שוררת כך שנפיץ שמחה היכן שהצער שוכן. הו אדון, תן לנו לשאוף לא שננוחם אלא שננחם לא שנובן אלא שנבין לא שיאהבונו אלא שנאהב. כל מי שנותן הוא מקבל מי שאת עצמו שוכח את עצמו מוצא מי שסולח לו יסלח מי שמת יקום לחיי נצח. * פרט להיבט הדתי/נוצרי(וחיי נצח שאינני יודעת עליהם) מצאה חן בעיני התפילה. פרנציסקוס מאסיסי - העיר אסיס נמצאת בחבל אומבריה, מרחק 174 ק"מ מצפון לרומא. יש בה אווירה מיסטית יוצאת דופן.העיר מוקפת חומה ושומרת על אופייה כעיר ימי-ביניימית. שמה נקשר לשמו של הקדוש הנוצרי פרנציסקוס מאסיסי (1811-6221) מייסד מסדר הפרנציסקנים שידע לדבר אל הציפורים והבין את שירתן.מספרים עליו שהיה אוהב טבע והאמין בצניעות,ענווה,ציות ועוני. פרנציסקוס מת בגיל צעיר לאחר שנים רבות של עוני,רעב וקור. הוא לא הצליח להתגבר על המחלות שתקפו אותו ומת בגיל 45. אולם בדומה לרבי נחמן מברסלב ולאר"י הקדוש שמתו בגיל 38, הוא הוכיח שלא חשוב כמה שנים חי האדם אלא כיצד הוא חי אותם ובעיקר מה הוא משאיר אחריו. החומר נלקח - מירחון חיים אחרים.

הפחד שאחז את ליבי כששמעתי על האסון

ה"חדש" הזה זה משהו לא אנושי שלום אלק יש לנו איתם מרגישה שרוצים לבלוע אותנו חיים . מה יהיה?
חוסר אונים טוטאלי .

קטיפ

New member
שעתיים של ניתוק מהחדשות וכבר....../images/Emo12.gif

אנו חיים במציאות כל כך הפכפכה..ושבירה.... עבדתי ולא הקשבתי לחדשות....אני בהפסקה ואופס :( ממש מלחמה...:((( מי יתן ונמצא את הדרך לשלום למרות הכל. ליבי עם אמהות החיילים ועם תושבי הצפון. נעים..בלשון המעטה

נמאסה המלחמה הנוראה הזאת ../images/Emo10.gif

בדיוק טיפלתי בילדה כשיונתן שלח לי אס אמ אס שהייתה חטיפה ושהכל בסדר איתו, ופתאום קלטתי שלמרות שהוא ג'ובניק זה גם יכול לקרות לו, והמחשבה הזאת כל כך מפחידה אותי, שמאז אני מפציצה אותו באס אמ אסים שאוהבת אותו כל הזמן... זה כל כך מפחיד...

מי יתן ועד היום יחול יום הולדת 18

של ילדינו (או נכדינו) צבא הגנה לישראל יהיה בגדר רשות בלבד ולא חובה. אמן ואמן!!!

candy77091

New member
כן ומה אם זה יהיה רשות?

אז יחטפו החיילים שהלכו לשם בגלל שזה רשות, מה זה יהיה יותר טוב?

חלק מהחלומות הרעים ../images/Emo46.gif

מי יתן ונקום בבוקר , והיה עוד " חלום רע" די עם המלחמות האלו, למה זה קורה? שיהיה רגוע יותר ושקט, ושהכל יגמר , כבר. אמן ! באהבה
אריאלה שהתעוררה עם מועקה בלב, ורק אחר -כך הבינה למה.

המונשרי

New member
../images/Emo201.gifמצטרפת לתפילה ../images/Emo57.gif

( תודה על הקטע אודות פרנציסקוס איש אסיסי). מצרפת תפילה מספר התהילים- סגולה לשחרור הנאסר , השבוי והחטוף. מי יתן וחיילנו יחזרו בריאים ושלמים. לַמְנַצֵּחַ, עַל יוֹנַת אֵלֶם רְחֹקִים לְדָוִד מִכְתָּם: בֶּאֱחֹז אוֹתוֹ פְלִשְׁתִּים בְּגַת. ב חָנֵּנִי אֱלֹהִים, כִּי שְׁאָפַנִי אֱנוֹשׁ; כָּל הַיּוֹם, לֹחֵם יִלְחָצֵנִי. ג שָׁאֲפוּ שׁוֹרְרַי, כָּל הַיּוֹם: כִּי רַבִּים לֹחֲמִים לִי מָרוֹם. ד יוֹם אִירָא אֲנִי, אֵלֶיךָ אֶבְטָח. ה בֵּאלֹהִים, אֲהַלֵּל דְּבָרוֹ: בֵּאלֹהִים בָּטַחְתִּי, לֹא אִירָא; מַה יַּעֲשֶׂה בָשָׂר לִי. ו כָּל הַיּוֹם, דְּבָרַי יְעַצֵּבוּ; עָלַי כָּל מַחְשְׁבֹתָם לָרָע. ז יָגוּרוּ, יצפינו (יִצְפּוֹנוּ) הֵמָּה, עֲקֵבַי יִשְׁמֹרוּ: כַּאֲשֶׁר, קִוּוּ נַפְשִׁי. ח עַל אָוֶן פַּלֶּט לָמוֹ; בְּאַף, עַמִּים הוֹרֵד אֱלֹהִים. ט נֹדִי, סָפַרְתָּה אָתָּה: שִׂימָה דִמְעָתִי בְנֹאדֶךָ; הֲלֹא, בְּסִפְרָתֶךָ. י אָז יָשׁוּבוּ אוֹיְבַי אָחוֹר, בְּיוֹם אֶקְרָא; זֶה יָדַעְתִּי, כִּי אֱלֹהִים לִי. יא בֵּאלֹהִים, אֲהַלֵּל דָּבָר; בַּיהוָה, אֲהַלֵּל דָּבָר. יב בֵּאלֹהִים בָּטַחְתִּי, לֹא אִירָא; מַה יַּעֲשֶׂה אָדָם לִי. יג עָלַי אֱלֹהִים נְדָרֶיךָ; אֲשַׁלֵּם תּוֹדֹת לָךְ. יד כִּי הִצַּלְתָּ נַפְשִׁי, מִמָּוֶת הֲלֹא רַגְלַי, מִדֶּחִי: לְהִתְהַלֵּךְ, לִפְנֵי אֱלֹהִים בְּאוֹר, הַחַיִּים. פרק נ'ו.

החייל שלי

אתן מספרות על הפחדים שלכן. הנה אני אספר על שלי. הבן שלי שם. בצפון. חייל. ואני איך ששמעתי הבוקר. לא ידעתי את נפשי. הוא היה אמור לרדת לעזה ולא ירד ואני בטפשותי שמחתי כל כך. והנה זה בא לי בהפוכה. דוקא שם. לקח לי שעות לתפוס אותו בטלפון. לשמוע את הקול שלו ולדעת שהוא בסדר. לא יכול היה לדבר איתי מעבר למילים שהכל בסדר אמא. אל תדאגי. ואני האמת . מוטרפת מדאגה.ולא יכולה אפילו להגיד לו.כי הוא ידאג מהדאגה שלי. מאז שבעלי לא כאן הוא מנסה לשמור עלי..הילד שלי. החייל שלי. ואז אחהצ הגיע טלפון בוכה מחברה, היא מכירה את אחד הנופלים. ילד מקסים היא אומרת. והכאב שלה מתבלבל בדאגה שלי. די....אי אפשר יותר. לפחד ולדאוג. לא נשאר לו עוד הרבה לשרות ואני רק מתפללת שיחזור אלי בשלום. הילד שהגיע לי לא בקלות. ש20 שנה אני מחוברת לנשמתו . אלוהים שישמור על כולם שם. כי לכל אחד מהם יש אמא כמוני.

קטיפ

New member
לא נרדמת ,פרפרית את כאן?../images/Emo24.gif

ושוב זה מגיע השירים הכי יפים ברדיו, רשימת הנופלים, מכירים לא מכירים איזה נער חמד, אמור לסיים ת מילואים ומחר בארבע הלויה אמא של אייל היי חזקה ככה באות לי מילים הירח אמנם מלא גם היום אבל הוא כעת בוכה איתי.

hayapollak

New member
לאמא של החייל - פרפרית

לכל האמהות של החיילים הדאגה לחייל הפרטי שלך היא גם הדאגה שלנו כי החייל הפרטי שלך הוא גם קצת שלנו, עכשיו זו את שפוחדת, שדואגת, שמתפללת ואנחנו כאן - יחד איתך דואגות, הרבה מאד שנים, יותר מדי שנים, מאז שאני זוכרת יש כאן אמהות דואגות ומפוחדות של חיילים. היום תורך, מחר תורי, אין שקט ואין נחמה. עד מתי? אין תשובה. לאמא של החייל, לאמהות של כל החיילים, למען הילדים - הרמנה ראש גם בימים קשים החייל שלך, החיילים שלנו לא אמורים לדעת ולהרגיש איך זה להיות היום אמא של חייל, החייל שלך רוצה לדעת שאת אמא גיבורה. מי יתן ויזכו כל חיילינו לשוב לבתיהם,לאמא בשלום. אמן.

חיה, כתבת כל כך יפה ונכון את מ ה

שאני מרגישה - הדאגה לחייל הפרטי שלך היא גם הדאגה שלנו כי החייל הפרטי שלך הוא גם קצת שלנו. כל עם ישראל עם תפילות ואצבעות שלובות לשלום החיילים והתושבים.

למעלה