תפילה

תפילה

אני הנני פנינה תובעת מהאל שבתוכי את היכולת לסלוח לסלוח לרפולי על שלא יכל לשלוט ברגשותיו על שלא היה יכול למחול על כבודו על שרץ אל מותו..בידיעה.. לסלוח לחמישה בחורים על שרמסו את כבודו השפילו את נשמתו והשחיתו את גופו על שטבחו אותו אני הנני פנינה תובעת מהאל שבתוכי את היכולת לסלוח לעצמי על שלא הצלחתי לעצור את הזוועה

liat1953

New member
סילחי../images/Emo24.gif

צמרמורת עוברת בגופי,בקריאת דבריך. את מדהימה,מיוחדת וחזקה. שיהיה לך את כל הכוח בעולם- ל ס ל ו ח מכל הלב

אין לי את הכח לכעוס,להאשים

להלחם,הרי דבר מכל אלה לא יחזיר את הילד שלי אליי ולכן אני בוחרת לסלוח ומקווה להרוויח את ילדי שאיתי ואת עצמי תודה לך

skooby

New member
לסלוח

נכנסתי לפורום הזה היום רק כדי לברך אתכם בחג שמח. אבל כשקראתי את ההודעה שלך הרגשתי צורך להגיב: היכולת לסלוח היא המתנה הכי גדולה שאדם יכול לקבל. לי לקח כל הרבה זמן לסלוח, בעיקר לעצמי... אני מקווה שהסליחה תביא לך מעט שקט לנשמה. האלוהים שבפנים תמיד שומע.
מ

דניאל07

New member
אני משתתף בצערך

וכואב את מה שקורה לך ,ומאוד אשמח אם תעלי חיוך על פנייך .זה בטח גהנום מה שאת עוברת למרות שאני לא מכיר את הסיפור.קל ליכתוב שתיהי חזקה ,אז שולח חיבוק ענק .דני.ואני ממשיך לכאוב את אבי המדהים

דני

עברו כבר שנים עשר חדשים רובם היו באמת ה גיהנום עלי אדמות עולמי המוכר והישן חרב עלי לא ידעתי איפה לשים את עצמי הייתי סהרורית כחולמת כל הגוף שלי כאב ודמם שלא לדבר על הנשמה הרגשתי שהחיים בגדו בי יום אחד הרגשתי שפשוט נמאס לי לסבול ואני חייבת להרשות לשמחה להכנס לחיי וקבלתי החלטה שזה מה שאני רוצה ואתה יודע מה השמחה באה לבקר אותי ונשארה לאט לאט היא תופסת יותר מקום מהעצב תחזיק מעמד דני זו תקופה קשה מאד תחזיק מעמד

למעלה