תפילה..

תפילה..

לאלוהים תפילה בעודך בבטני נשאתי.. אם תנצל את שמו לך אתן.. הבטחתי לו בעודי בסכנה כי זה בני את שמו ישא כול חייו.. ואכן הוא נולד כאשר כולי יגעה מהלידה...אכן כמלאך הוא נראה.. גדל הילד ואינו רגוע...לא ייתכן כך אמרנו.. הדרך החלה ולא ידענו לצעוד..צעד ועוד צעד והרגשנו על פני תהום.. הדרך מפותלת וארוכה עד אין קיץ מלאה דרדרים וקוצים שדוקרים.. כאן הגננת מעירה וכאן השכנה מעקמת פרצופה..אני סופקת את פניי בידיי מרימה ראשי אל אלוהיי..שמך לו ניתן אתה אחראי לגורלו..אבל למה הדמעות זולגות כאשר אני מקלידה?? גורלו נתון בידיך שמור לי עליו מכול שונאיו...קשה לי הדרך איתו יחד..והוא עם שק מלא מטענים ששייכים לו סוחב על גבו הקטן..עודו רך בשנים וכבר סוחב הוא שק מטענים? היכן הצדק שקיים בעולם? מה אשם ילד קטן? מליון שאלות עולות ונשאלות ואף אדם בוגר כמונו לא ימצא תשובות.. לך אמשיך לפלל בוקר וליל תן לי את הכח למצוא את הדרך להלך..פעם באחת השיחות שאלתי אותך, אלי למה דווקא לי?? אבל נוכחתי לדעת שנכון שקשה הדרך, בני עוד יגדל לתפארת, יהיה גאוות אביו ואמו ויהיה נכס אדיר למדינתו.. בהצלחה לכולנו..

liat555

New member
../images/Emo5.gifאיזה צמרמורת עשית לי

מתפללת איתך בשבילך, בשבילי בשביל כולנו הם עוד יפתיעו אותנו אני בטוחה

תפילה, ותפילה ותפילה

רק מכאן באה הישועה, לא הכל נמצא בידיים שלנו, אנו כהורים עושים את ההשתדלות שלנו והשאר בידי שמיים.

למעלה