תפילה...

karen_karen

New member
תפילה...

תפילה... שלום לך אבינו שבשמיים.. שמי קארן שזאת וודאי אתה יודע.. ליבי לך קורא.. עשית טעות..דבר נורא.. לקחת ממני בטעות אהבה... אהבה גדולה מלאה וטובה.. אהבה שלא תשוב לעולם.. אהובי תחת כנפיך נמצא .. אני רוצה שתדאג לו שיהיה לו טוב.. הוא אלי היה קשור מאוד.. שחייו יהיו טובים גם בלעדי.. שתתן לו רווח בין העננים.. שיוכל לראות את חיי ממדיכים.. רוצה שגם אותי אליך תיקח... שתתן לי להיות עם אהובי המבורך... אל תכאיב כפי שהכאבת לאהובי... איתי נא היה עדין... רק קרב אותו אלי.. מתגעגעת.. בוכה.. עצובה.. לא יכולה לא לחיות איתך.. נא ממך אבינו שבשמיים.. תן לי עכשיו לפרוס כנפיים.. הוצא אותי מהעולם המנוכר והאכזר.. תן לי להיות עם אהובי המוכר.. זוהי תפילה ראשונה.. אחזור עליה גם מחר.. מקווה שלא יהיה מחר.. מקווה שאהיה עם אהובי מחר.. אנא ממך אבינו שבשמיים הראה לי מעט תקווה תן לי להיות עם אהובי חזרה אנא ממך... קארן שלך..

קארן יקרה

אתמול, כשכתבת לי, אמרת לי שאי אפשר להמשיך בלי תקווה. ושאסור לי להפסיק לקוות ולהאמין. כי אחרת לא אחזיק מעמד. אז בבקשה ממך...בבקשה...אל תפסיקי לקוות. ואל תפסיקי להאמין. אני יודעת שעכשיו כל כך כואב...ורע...ולבד... ואת בוכה...ועצובה....ומתגעגעת... אבל את עוד תגיעי אליו. בזמנך שלך. כשהוא יגיע. ועד אז....אל תתפללי לבואו. הוא לא מקשיב לנו, שם למעלה. הוא רק מנחית דברים בהפתעה....נותן מכה אנושה ובורח. אז בינתיים....המשיכי לחיות את החיים. אם תבוא אהבה אז תבוא... אם לא אז לא. אבל את צריכה להמשיך קדימה ולקוות שההפתעות הבאות...יהיו הפתעות טובות. ולא רעות. ולא כאלו שמביאות איתן סוף ולא כאלו שמביאות אין קץ. הפתעות טובות ככל האפשר. אני...אני חושבת שאני לא אקווה יותר. כי הגעתי למסקנה שתקווה מביאה בסופה אכזבה. ואני לא יכולה להרשות לעצמי עוד אכזבה. גם ככה אני כמעט נופלת מהרגליים. אז...עם או בלי תקווה...רק בואי נמשיך יחד, שתינו. ורק שיהיה טוב. רק טוב. אוהבת אותך ותמשיכי להיות חזקה, אנא ממך. שלך מאיה

karen_karen

New member
מאיה

את מחזקת אותי ואני אותך אבל כפי שאת יודעת יש רגעים חזקים יותר ויש רגעים חלשים שאת ממש מתפרקת אז אני מתמודדת עם הנפילות הקטנות בתקווה שאחר כך תגיע עליה וזה טוב שזה קורה זה מקרב אותי אליו

מייק 48

New member
מאיונת אהובה - גם זה רעיון...

באמת, זה רעיון... בואו נחיה את מה שיש ומה שנותנים לנו עכשיו... נחיה כל רגע ורגע כאילו זה מה שיש ואחריו אין... לא נקווה לניסים ונפלאות כדי שלא נתאכזב... וכך, בלי ציפיות מיוחדות... כל רגע של חסד, כל רגע טוב של אושר... יהיה בונוס ויהיה מעל לציפיות... כי את הכאב ממילא אנחנו מכירים היטב... ומכות לא ישברו אותנו... נאהב כמה שאפשר וננציח כל רגע מתוק... בלי ציפיות מיוחדות... נאהב וניתן לאהוב... מה שיבוא - יבוא אוהב אותך מסביב לשביל החלב ובחזרה, ועוד קצת... שלך אני לתמיד מייק

למעלה