תפילה

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
תפילה

עוד כמה שעות יעברו עד יום הולדתי שהיה ביום השני לראש השנה קראתי בפורום הסיפורים על ``בין שמים וארץ`` משהו חוויתי ששמעתי עליו אבל להוולד מחדש? תפילה בזמן האחרון אלוהים אינני חש בטוב אתה יודע אני מודאג ומוטרד אתה מרגיש כל עוד הכל רגיל אני מלא שמחה הומור ויצירה אך ברגע של משבר אני מתחיל להתפרק מחשבות על מה יהיה ומה ואם? הופכות לי את סדר היום אני מחזיק את עצמי אך עובדה ,אני כותב לך משמע אני חושש וזה רק כמה ימים אולי זו שטות אולי לא אבל אני מרגיש כאילו שעון חול מתקתק כאילו כל רגע שעובר הוא לרעתי אני מנסה בכל כוחי לעשות משהו אך יש תהליך והליך וצריך לחכות ואני מחכה אבל לא שקט פעם עברתי ניתוח בהרדמה מלאה הגוף שלי רעד כמו צינור של מדחס צעקתי קר לי קר לי כמה שמיכות שכיסו אותי לא עזרו חשבתי אלוהים ככה אתה לוקח אותי אבל נענית לי תודה לא לא היה זה המקרה הראשון נפגשתי איתך כבר באל ג`ירדי בפציעה אבל עמדת לצידי. ועתה ,אולי זו שטות בכלל אולי זה יסתדר אבל מה שבטוח אני פונה אליך תעשה שביום ההולדת שלי הכל יחלוף אני ארגיש טוב ונשכח כמו ההוא שנולד מחדש כי ברחמיו ובאהבתו יוכל גם יוכל כי לעולם חסדו

צועניה

New member
יום הולדת -שש

מצרפת ברכתי ליום הולדתך מי יתן ותפילתך תענה לטובה ותלווה אותך ברכת שמים להתגבר את השעות הטורדות לחוסן ותתן לך האדמה תוחלתה ושפע פריה. (אני לפחות הרגשתי להביא שמיכה ועוד שמיכה ועוד...)

שש

New member
ועל כל אלו תודה

תודה על הצטרפות לתפילה על נפש זכה על ידידות לשמה על אהבה עזה על הבנה שנה טובה

מימי 51

New member
הצעה ליום הולדת,

``אם תטעם מכל הדברים כי אז לא תטעם דבר, אם תשים ידך על כל הדברים כי אז לא תשים ידך על דבר, אם תשאף להיות הכל כי אז לא תהיה דבר, כדי לדעת מה שאינך יודע,עליך ללכת בדרך שבה אינך יודע דבר כדי לשים ידך על דבר שאינו בידך, עליך ללכת בדרך שבה אין לך דבר, כדי להגיע למה שאינך, עליך ללכת בדרך שבה אתה שום דבר `` אז יש בך כלום ויש בך הכל אין לך כלום ויש לך הכל כי אתה זה אתה עולם ומלואו ובידך בכל שניה להוולד מחדש לחוות החויה שתהיה לך השנה תשס``א, ת - הא ש - נת ס - סבלנות סובלנות והמון א - הבה יום הולדת שמח שש !!!

אפרת.א

New member
שש, מצוות אלוהים מלומדה..

שש, לעיתים מגיעה שעת ההרהורים לעיתים - החששות הפחדים התחושות שבפנים מתגברים. אי שם בנבכי נבכים יודעים. שעון החול מתקתק חושבים.. הנה - הכל משתתק.. אך לא ! ממשיכים! שולחת לך יד מגששת חיוך מלטף - מבט - (לעיתים זה עוזר...:) חוץ מזה שש, בלחש, שאף אחד לא ישמע לך אספר: היה לי ``דיבור`` איתו. כן, כן, עם ההוא שם למעלה... ההוא, שבקלחת בוחש ולנו לוחש . הוא לחש לי ואמר: ``תגידי לשש - אני יודע שהוא חושש, שירגע - שיבלה, שיהנה - כי זמנו עוד מתבושש.. אני עסוק כל כך טרוד את הרוע למגר רגע קט חכי - שניה קטנה כבר אני - אליו כאן משגר: איחולים, ברכות, אריכות ימים, אושר בריאות, יצירה, הומור ושמחה!`` כך לחש לי ההוא שם למעלה... ונעלם... היה כלא היה. שש יקר שא ברכה, יום הולדת שמח שנה קסומה אוהבת אותך - איריס

חיבוק

חשת בכאבי כשהייתי צריכה, ניחמת, עזרת, תמכת ועודדת. עכשיו אני רוצה- לחבק אותך חזק, לומר שהכל יעבור, שתרגיש טוב. שתישכח, שיחלוף. בשנה הזו, שיהיה רק טוב.

שש

New member
האנרגיה

האנרגיה הנוצרת מאוסף מחשבות חיוביות זו מחצית הדרך לרפואה תודה

bamos

New member
מה הסוף

אנחנו מלטפים מחבקים מלקקים. והם אבנים זורקים. עים רוך ועדינות להם בעניים מיסתכלים . והם שינאה ורצח מחזירים. האים החזקים הם תמיד האשמים.? האים החלשים תמיד מיסכנים.? עד מתי נאשים את עצמנו . עד מתי נקריב את ילדנו.

למעלה