תפילה על בנות ישראל שנרצחו בידי בני זוגם, מתוך אתר "הדרך למעלה"
ח חנה בית הלחמי New member 19/11/01 #1 תפילה../images/Emo57.gif על בנות ישראל שנרצחו בידי בני זוגם, מתוך אתר "הדרך למעלה"
ח חנה בית הלחמי New member 19/11/01 #2 באותה הזדמנות מזכירה לכן את מוצ"ש הקרוב - 24.11 - בשעה 18:00 ברחבת בית אריאלה / מוזאון ת"א להפגנה כמו גם למפגש בלתי פורמלי של הפורום. יש רעיונות לגבי המפגש ???
באותה הזדמנות מזכירה לכן את מוצ"ש הקרוב - 24.11 - בשעה 18:00 ברחבת בית אריאלה / מוזאון ת"א להפגנה כמו גם למפגש בלתי פורמלי של הפורום. יש רעיונות לגבי המפגש ???
H hunky@dory New member 19/11/01 #3 איך אני אזהה אתכן ? כלומר אתן תזהו אותי בגלל השביס הירוק אבל אני אתכן ... ? ענבל
ח חנה בית הלחמי New member 19/11/01 #4 לקראת שבת אעביר במייל את המס´ הנייד שלי למי שתגיע לשם. וגם נקבע מקום מפגש - אם יש רעיונות לבית קפה מוכר בסביבה, זה יהיה בכייף.
לקראת שבת אעביר במייל את המס´ הנייד שלי למי שתגיע לשם. וגם נקבע מקום מפגש - אם יש רעיונות לבית קפה מוכר בסביבה, זה יהיה בכייף.
ט טל קר New member 20/11/01 #7 יש צורך לציין שהאחד אינו מחייב את השני. אפשר לבוא להפגנה ולא למפגש, או למפגש ולא להפגנה.
A aaa123 Member 20/11/01 #8 אני אגיע אני מתכוון לבוא במכנסיים כחולים וחולצה צהובה או כתומה(עדיין לא החלטתי סופית והלבוש יכול להיות גם תלוי במזג האויר). אגיע לבד או אפגש עם אוגוסטוס במקום כלשהוא בדרך מהבית שלי לבית אריאלה ואגיע עם אוגוסטוס. זה יוחלט לפי רצונה של אוגוסטוס. אורי
אני אגיע אני מתכוון לבוא במכנסיים כחולים וחולצה צהובה או כתומה(עדיין לא החלטתי סופית והלבוש יכול להיות גם תלוי במזג האויר). אגיע לבד או אפגש עם אוגוסטוס במקום כלשהוא בדרך מהבית שלי לבית אריאלה ואגיע עם אוגוסטוס. זה יוחלט לפי רצונה של אוגוסטוס. אורי
A aaa123 Member 20/11/01 #9 אני רואה שכנראה שמיהרתי להגיב ואוגוסטוס התכוונה לאורי גינת ולא אלי פשוט לא קראתי הודעות אחרות לפני שהגבתי.
אני רואה שכנראה שמיהרתי להגיב ואוגוסטוס התכוונה לאורי גינת ולא אלי פשוט לא קראתי הודעות אחרות לפני שהגבתי.
ס ספיר ק New member 20/11/01 #12 כנראה שלא (אני אהיה באילת בסופשבוע) אבל למרות זאת אשמח לקבל את המייל, אני לא בטוחה באיזה שעה אני אחזור.
כנראה שלא (אני אהיה באילת בסופשבוע) אבל למרות זאת אשמח לקבל את המייל, אני לא בטוחה באיזה שעה אני אחזור.
C calisto New member 20/11/01 #13 אני אעשה מאמצים לבוא להפגנה בתקווה שעם עוד כמה מחבר מרעיי... באיזו שעה ההפגנה?
I .inbal New member 21/11/01 #26 אני מגיעה ובתקווה אגייס עוד... אני לא יודעת אם אוכל לבוא למפגש מוקדם יותר, אבל לייתר בטחון: [email protected] מה קורה אם יירד גשם?
אני מגיעה ובתקווה אגייס עוד... אני לא יודעת אם אוכל לבוא למפגש מוקדם יותר, אבל לייתר בטחון: [email protected] מה קורה אם יירד גשם?
א אורלי_ל New member 20/11/01 #17 לא בטוחה שאגיע אבל אם כן אני עם רכב ומחיפה, אז למי שאין רכב מוזמנת איתי (אם וכאשר). חוזרת על השאלה של אלת ירח.
לא בטוחה שאגיע אבל אם כן אני עם רכב ומחיפה, אז למי שאין רכב מוזמנת איתי (אם וכאשר). חוזרת על השאלה של אלת ירח.
מ מירי, New member 20/11/01 #22 אני על ההרים באותו שבוע.... לצערי לא אגיע , מחויבויות משפחתיות! ואוף! למה הכל אי שם במרכז?
א אורין קיי New member 21/11/01 #24 הנני, יש לי כוונה טובה להגיע ברכב, מאזור עפולה/חדרה/פרדס חנה. אם מישהי/ו זקוקים לטרמפ - בבקשה. עם זאת אינני בטוחה. מזג אויר סוער, למשל, עלול לחבל ברצון הטוב.
הנני, יש לי כוונה טובה להגיע ברכב, מאזור עפולה/חדרה/פרדס חנה. אם מישהי/ו זקוקים לטרמפ - בבקשה. עם זאת אינני בטוחה. מזג אויר סוער, למשל, עלול לחבל ברצון הטוב.