תפילה ליושב במרומים!!!!

עציון

New member
תפילה ליושב במרומים!!!!

היי, מה שלומך? כבר לא דיברנו שעתיים. אבל אתה סולח לי. יש לי בקשה קטנה מאוד אליך. משהו קטן. כזה פיצי. לא משהו ששווה להתאמץ אבל שווה להשקיע. כי הרי אתה יודע שאין לי הרבה בקשות ואני לא מטריד אותך כמו ינקי או פיני אלו מימיני ומשמאלי. נודניקים שכאלו. בקיצור, לא רוצה לקחת מזמנך היקר ערב פסח. יש לי בקשונת: השבת, מה שמכונה: שבת הגדול, חמותי אצלי בבית. טוב אין לי- כידוע- בעיה איתה. אתה הרי יודע מה אני שואל מה היא לא עונה. באמת. אין טענות. אבל אתה יודע. שלא באשמתה היא נופלת מידי פעם ממיטתה ושלא באשמתי אין לי מספיק כוחות להרים אותה. ואתה הרי יודע שאיני יכול להזמין בשבת מכבי אש עם המנוף החמותי. אז אנא ממך, היושב במרומים, עשה עימי חסד. השאיר אותה על מקומה. אנא עשה שלא תיפול. אתה יודע, הריפצה כבר נקיה לפסח. ו...טוב לא חשוב. רק זה מה אני לבקש. על הנחירות( 4 נגרים) אני מעלים אוזן. לא שומע לא רואה. זה בונוס. שיהיה לך שבת שלום. שבת שקטה ושתנוח ככתוב: על כן נח ביום השביעי...אז רק אל תפשל ואל תשכח. שלך, עציון זה מהבית השלישי ברח' של הסופר הלאומני יהודי בפ"ת. שבת שלום.

עציון היקר

כמה מרגשת אותי תפילתך הזאת... פתאום עלה בי מין רעיון כזה, מחשבה, בעקבות היכרותי עם הודעותיך הקודמות בעניין הנפילות: מכיר את המיטות ילדים-נוער שהיו פעם? כאלו שיש להן מעקה ביטחון עם שני פינים שאפשר להכניס ולהוציא לפי הצורך... מה דעתך, לקנות או להכין מעקה כזה, עם שני פינים, לקדוח שני חורים קטנים בדופן-קצה של המיטה (מהצד שעלולים ליפול ממנו, כמובן) ובפעמים שחמותך מגיעה ללון אצלכם, פשוט לסדר לה ככה שהיא לא תיפול יותר. אגב, אפשר להכין שניים כאלו. הנוסף אפשר לסדר לה למיטה שלה בבית - בתור מתנה לפסח (ואז יש סיכוי שהיא לא תצטרך יותר ליפול גם אצלה בבית). טוב, נו, רק מחשבה...

עציון

New member
היי יקירתי, הכלה הוירטואלית !!!

פעם אחרונה שהיא נפלה אצלינו, זה היה שחזרה באמצע הלילה מהשירותים ופיספסה את המיטה. חוץ מזה, חמותי כבר לא זקוקה לפינים(ועוד שניים!!!) יאללה, כלתי, עבדתי קשה היום בבית. עידור. כיסוח. הדבקה. ו...ספונג'ה... BASTA. הולך לשים הרגלים על הקיר (חמותי מאוחרי קיר זה...) ולתפוס שלוה. שיהיה לך שבת שלום. ויש לי עוד מילה אבל....טוב ..NEXT TIME

../images/Emo20.gif לשבת

ניסיתי . . . לפחות היתה לי מחשבה אחת, איך אומרים? העיקר הכוונה !!! ואגב, את עניין הפינים לא הייתי פוסלת על הסף כל כך מהר. אולי קיומם הוא זה שימנע נפילות בסוף??? חמי הוירטואלי היקר, שבת שלום ומבורך

שש שבע

New member
עציון עציון

למה? למה אתה לא מבקש יותר? אם למשל לא היית מעלים עין מהנחירות, היית מוצא בבוקר ארון. אבל נו, שמעת על המיטות האלה עם המעקה, כמו של בית חולים? יש לשכור ביד שרה, למשך הפסח, ובא לציונה גואל.

עציון

New member
היא לא אצלי לפסח. היא אצלי עכשו

מאחורי כתפי ומסתכלת מה אני כותב... ומי זאת ציונה? רק לרות המואביה היה גואל. לא?

מיגנובה

New member
תפילה מכל הלב, עציון../images/Emo70.gif

אבל תן לי לתת לך טיפ קטן... תפילה כזו אומרים ממה בסיום תפילת הנעילה ביום כיפור - וקצת לפני תקיעת השופר - כך יש יותר סיכוי שהתפילה תיפול במקום הנכון - בזמן הנכון

עציון

New member
שבוע טוב לריפ. לגנובה, ענת וכו

שבת מתחילה לצאת מאוחר. משהו כמו עשר דקות לשמונה. עד ש.. עוברים עוד כמה דקות... בקיצור. תפילתי התקבלה. היה שקט בכל החזיתות. החמות התנהגה למופת. אנחנו גם. וכבר נרתמים לעבודות אחרונות של ערב חג. וגנובה, בתפילת נעילה , התפילה של הרגע האחרון היא מאוד מיוחדת אבל היא לכיוון של בקשת הסליחה ובקשת ההעינות לחיים ארוכים שלהרגע האחרון. ובכלל, גנובתי, איפה את כל השבוע? קדימה, כולם לצאת מהארון...

12אניהיא

New member
זהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזה פחדתי
עכשיו מבקשים שנצא מהארון
שבוע טוב עציון ומי שנימצא כאן... עציון אל תעבוד קשה

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחות קטנה ולא מנהלת
אל תידאג עציון יקירי אנחנו נסדר לה פורום יציאה מהארון

עציון

New member
מהנחירות שלחמותי, יש לנו 5 ארונות

אחותך יכולה לנהל את המכירה של ארונות אלו. ובעצם, תני לה להחליף אותך ביווני. תצאי לחופשה ותני לה להתבשל שם. ואיפה אתם בחג?

12אניהיא

New member
אנחנו אצלי

כל המשפחה המורחבת כולל פנינה וסימה וכמובן אמא שלי... ואני כבר מיואשת מהעבודות שלא נגמרות.

למעלה