תפילה חרישית

רונה מי

New member
תפילה חרישית

שפתיי אליך לוחשות בדממה רומזות לך את אשר על ליבי חומדת בסתר את לבך הגנוז עיניי קשורות אל התהום בצער אהבתי,וכליון געגועיי אתה העלם הרך ובהיר העיניים הקשב להמיית לבבי המואץ לא קצה נפשי בך לא מהרהורי יום,ולא הרהורי לילה אין איש היודע מה בלבבי רוצה בך יקירי ואין אוזן קשבת בתפילה חרישית ונודדת,בחשכת הליל נושאת עיניי למרום ומייחלת לחלומותינו להתגשם

mr_lonely

New member
דברים שרצית לאמר

דברים שרצית לומר והסתרת בלבך דברים שרצית להגיד וטמנת בבטנך אין כלל צורך שיאמרו המילה הכתובה כוחה דל קורא בין השורות ושומע בין המשפטים את כל אותם דברים ואין לי צורך שיאמרו מביט בעינייך ורואה את הפרפרים על בטנך את השמש השוקעת ובקבוק המטלטל בין הגלים ניחוח גופך מהול בבושם אביבי מכה בנחיריי ממרחקים ועיניי העורגות מביטות בגופך עד כלות....

טאKילה

New member
להתיר נימי לבך הגנוז..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

שפתיי נושקות בחושניות לרוך שפתייך פי לוחש לאוזניך מעומק מחילות רגשותיי עיניי מרצדות בך רומזות חודרות עורך, בערגה ידיי מעודנות כקטיפה מלטפות קרזולי גופך מנסות להתיר נימי לבך הגנוז לקשור חוט שני מלבך אל לבי האוהב . מקסים שירך -רונה מי
יפה לך mr_lonely

mr_lonely

New member
../images/Emo141.gifאת ואני../images/Emo25.gif

את ואני נשזרים אט אט כתבשיל בקדרה על שלהבת קטנה את ואני אט אט נשזרים במחשבות במילים ומסרים כבחלום מתוק, פרפרים מרחפים מעל ראשך פרחים שזורים בתוך גופך וכולי אושר מטוב לבך עיצמי עינייך אל מול החמה נועי בקצב הסחרחרה ויין אהבה השקיני ואשקך.

רונה מי

New member
נשזרת בשלהבתך

אתה העלם היפה כמו שהוא בירק אביביו. אתה המלאך הטהור שעימי.. דמות דיוקנך כחסד על ראשי, אחוזת רטט,חשק, לאחוז בכנפך, זוחלת לעברך על גחוני. אתה הוא כשלל עלי זהב ברוחי מלקטת רסיס פז מתוכך,פרור אחד, מצאתי בך את מלא כף האהבה נוהרת לעבר עקבות פעמיך, וצילך. אוחזת בלהבות תשוקתך ולא מניחה.. בוא ואחוז בי בזוית קיטונך. בוא ופרוץ בתוכי את בית כלאי. עימך אנוכי בסערה אחוזה להבות. קח את פיך אל דדי השופע, והטה אוזן להמיית תשוקותיי רוצה בתוכי את תרועת שופרך, התבוא? התבוא?

mr_lonely

New member
באת...

באת לתוך גני הדל כאותם ילדים ב'ענק וגנו' ובאותו רגע פרחו פרחים והתעופפו פרפרים מילה חברה למילה ולחש ללחש גוף לגוף ורחשי תשוקה ואהבה פריחה של אביב בגן שומם לבלוב של אישה בלב גבר כואב

רונה מי

New member
עד תבוא עליי השלכת

באותיות המתות שירך חיים, באה לקראתך על עב קטנה ובהירה, עם קרןזהב, ועלי דמעה מזהירה, נשמתי טסה ומטיילת אליך, תרה אחר את שאהבה נפשי, בלילותיי הצנועים מדיימנת אותך, אוחז ורוכן על גופי המשווע אליך, משוטטת בין לבין, ואיני מוצאת תנחומין, מתרפקת,דופקת, ובוכיה בחשאי, מתפללת עלי שער האהבה, איתך מצאתי את שלוותי וקן החלומות, ואתה הינך מלאך טהור שלי, אתה הוא שמציץ עלי בעין יפה, ומושיט לי בחושך את שרביטו, אתה האהוב,אתה עלם החן, רוצה איתך לרוות תשוקותי, ביומי,בלילי,אתה אם אהבותיי,,,,

mr_lonely

New member
אולי...

קורא וחוזר וקורא מנסה לרדת לעומקן של מילים ומה שמאחור ומה שמלפנים חושב ותוהה שמא אני טועה... שמא נתתי דרור ליצרי שמא נתתי פורקן לדמיוני ואולי...ואולי... היא התכוונה אליי....

למעלה