תפילה (דווקא עכשיו)

חן (*_*)

New member
תפילה (דווקא עכשיו)

תפילה אחד מתפלל אל ריבון עולם אחר, מתפלל אל כוכב נעלם רבבות תפילות נשאו בני אדם תפילתי בין הפשוטות מכולן. שמור לי אלי על יפי היקום על ארצי, העולם ואפילו האו"ם שמור לי על ביתי ומשפחתי ועל כל חברי האוהבים אותי אני מתפללת אל השחר בגן, אני מתפללת לפריחת הדגן ולשלום הים הכחול הנושק את החול. אני מתפללת לספינות השטות, ולדייגים, הפורשים הרשתות, לאנשי הצווארון הכחול והלבן שלעולם לא תחסר פרנסה לכולם. אני מתפללת לימים נפלאים של ביטחון, אהבה וצחוק ילדים של הנאה פשוטה מדברים קטנים קשת בענן, חיוך, ולחישות אוהבים. מתפללת שלעולם לא נאבד תקוות שיתגשמו לנו כל החלומות שנחיה, שנצליח, שנדע אהבה לא עוד פיגועים ומלחמה אנא אלוהים, היענה לתפילות הן אתה-כך אומרים אלוהי המילים הפשוטות ...

חןן הלואי ותפילתך תתגשם

ואני בין כל הברכות שבורכתי השנה אבקש עוד ברכה אחת... אלוהי! עד מתי?... עד מתי אדם לאדם הוא זאב? עד מתי ימשיכו לזרוע הרס ושנאה? עד מתי נמשיך לספור יתום,יתומה,אלמן,אלמנה? עד מתי-אלוהי? פלס דרך אחת בה ללכת... שביל הביטחון והשלווה, שביל דרך ארץ ואהבה, לא הרבה אבקש אלוהי.. רק שקט,שווה,ביטחון ודי!

אמן../images/Emo20.gif

אנחנו זקוקים לכזאת תפילה, תקופה לא קלה עוברת עלינו. שיהיה לך כייף.

אמן ..

כן יהי רצון .... שיתקימו כל הרצונות והבקשות אמן כן יהיה שלום ובטחון .

Mוניk

New member
אמן

ליאורה מילים: חמוטל בן זאב לחן: משה דץ בתפילה – אמן שעולה – אמן כל הנשמה תהלל יה אמן. ותן ברכת שלום ושמור על ביתנו קרב אותנו לחלום שבתוכנו תן תמיד ברכה במעשה ידינו פתח ליבנו שתמיד נשיר לך. אלוהי – אמן תקוותי – אמן עטוף אותנו באהבה אמן. תן לנו חיים ושמור עלינו תן שתתגשם אהבתנו תן לנו ברכה האר פנינו פתח ליבנו שתמיד נשיר לך. לעולם – אמן לכולם – אמן חזק את רוח האדם אמן בתפילה – אמן לשלום – אמן כל הנשמה תהלל יה אמן. חן
פשוט כתבת ניפלא אהבתי ממוסית סלי{}

למעלה