גם אני בדיליי רציני... מזל טוב הרבה אושר...
נ נעה 32 New member 7/8/02 #39 אהובתי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך כל שתבקשי לעצמך. מגיע לך הכל! אבל הכי שולחת לך חיבוק על החברות הטובה ונטולת הסייגים שאת נותנת לי. הכי אוהבת שרק אפשר.
אהובתי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך כל שתבקשי לעצמך. מגיע לך הכל! אבל הכי שולחת לך חיבוק על החברות הטובה ונטולת הסייגים שאת נותנת לי. הכי אוהבת שרק אפשר.
ה הקצין New member 7/8/02 #40 YYYYYYYYYYYYY ../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif|בל תפוחינה היי לך מתוקה ויקרה הינה היגיע השעה יום הולדת לאישה שהתבגרה לה בשנה כל האושר והברכות כמלוא סלים וסלסלות לך את האושר מאחל סה"כ רק קצין וג´נטלמן
YYYYYYYYYYYYY ../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif|בל תפוחינה היי לך מתוקה ויקרה הינה היגיע השעה יום הולדת לאישה שהתבגרה לה בשנה כל האושר והברכות כמלוא סלים וסלסלות לך את האושר מאחל סה"כ רק קצין וג´נטלמן
מ מיכלי שלוש נקודות New member 7/8/02 #42 תפוחינההההההה../images/Emo140.gif אלפי "מזל טובים" ועוד הרבה שנים של אושר עושר ובריאות
י ידידת-אמת. New member 7/8/02 #44 תפוחינה............../images/Emo49.gif תפוחינה יקרה, את כל הטוב שאפשרי, את כל מה שאת רוצה ואוהבת - מאחלת לך מכל הלב. י.
תפוחינה............../images/Emo49.gif תפוחינה יקרה, את כל הטוב שאפשרי, את כל מה שאת רוצה ואוהבת - מאחלת לך מכל הלב. י.
ת תפוח בדבש New member 8/8/02 #46 ../images/Emo24.gif לכולכם איך מסבירים במילים את החום שמרגישים פתאום כשמביטים בשרשור הזה.. איך מביעים את התודה שיוצאת מהלב המתרונן. אז שולחת לכולם והמון המון תודה תפוחית
../images/Emo24.gif לכולכם איך מסבירים במילים את החום שמרגישים פתאום כשמביטים בשרשור הזה.. איך מביעים את התודה שיוצאת מהלב המתרונן. אז שולחת לכולם והמון המון תודה תפוחית
מ מור IL המקורית New member 8/8/02 #48 לתפוחית התפוח המתוק ביותר../images/Emo65.gif לתפוחינה היקרה מכל! הרבה הרבה מזל טוב אושר ועושר והעיקר בריאות.עד מאה כ=20 שנהההההההההה תודה לך על עידודך המתוק והחם ביימי הקשים.מי יתן ורק אושר ישרור בחייך והרבה חיוכים מתוקים. ממני מור IL כבר לא LV
לתפוחית התפוח המתוק ביותר../images/Emo65.gif לתפוחינה היקרה מכל! הרבה הרבה מזל טוב אושר ועושר והעיקר בריאות.עד מאה כ=20 שנהההההההההה תודה לך על עידודך המתוק והחם ביימי הקשים.מי יתן ורק אושר ישרור בחייך והרבה חיוכים מתוקים. ממני מור IL כבר לא LV
ס סו New member 8/8/02 #51 תפוחחחחחחח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif יש עוד כמה שנבצר מהם להגיע לפורום הם כרגע במניעה טוב טוב אני לא אשתולל הרבה רק עוד קצת ודיי }{
תפוחחחחחחח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif יש עוד כמה שנבצר מהם להגיע לפורום הם כרגע במניעה טוב טוב אני לא אשתולל הרבה רק עוד קצת ודיי }{
ת תפוח בדבש New member 8/8/02 #56 תגידי נשמה... החום רב והיובש מיבש ??? אז יאלה צאי מהמזגן ובואי נפגש...