תפו .....

giulietta

New member
../images/Emo49.gifצפיחית בדבש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

תפוחית מתוקה יש לך יום הולדת../images/Emo25.gif

מזל טוב מתוקה מאחלת לך את כל האושר והשמחה. תחייכיי תמיד ותהיי מאושרת אוהבת אותך כינרת אחרת אדומה

י פ ע ת

New member
מזל טוב לך מתוקה../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

HAPPY BIRTHDAY TO YOU שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר... HAPPY BIRTHDAY

סנדי32

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo166.gifמזל טוב לתפוחינההההה

מזל טוב תפוחינהההההה
הרבה שמחה ואושר
בריאות ועושר
ולא יזיק קצת כושר
שתחייכי מבוקר
ועד לילה
המוןןןןןן מזל טוב
עדיין אין לי חתימה

גילית.

New member
תפוחינה, המון מזל טוב,../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|ב

לתפוחית בדבש, מאחלת לך, המון מזל טוב, ליום הולדתך, מאחלת לך שתגשימי, כל חלומותייך, ושתהיי מאושרת, שמרי על עצמך ממני גילית

קשוח31

New member
הייי תפוחינההההה

מזל טוב ! קבלי ימבה
(ים בבלונים),
וקבלי גם
לחו"ל. טוב, הטיסה לחו"ל זה בלי נדר.

תודה לכולם ../images/Emo171.gif

לכל אלו שטרחו,, לכל אלו שזכרו לכל אלו שהביעו בעבורי את המשאלה.. המון המון תודה מי יתן וכל מה שאיכלתם לי יחזור אליכם אלפי מונים.. תפוחית

levona

New member
ר.....ג.....ע........./images/Emo178.gif

ת פ ו ח י נ ה ........ רוצה לאחל לך מכל ה-לב
ונה הרבה הרבה מזל טוב שולחת ומצטרפת לחיוכים חיבוקים נשיקות ופרחים
שלך

../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

נשיקה|שיהיו ימייך סוגים בשושנים שתהיה מתיקותך מתוקה מדבש, שחיוכך ימיס את לבבות העוברים ושבים, ואושרך שיהיה נחלתך האישית ונחלת הסובבים אותך. מזל טוב מותק

../images/Emo77.gifמזל טוב יקירה ../images/Emo65.gif

שיהיו ימייך סוגים בשושנים שתהיה מתיקותך מתוקה מדבש, שחיוכך ימיס את לבבות העוברים ושבים, ואושרך שיהיה נחלתך האישית ונחלת הסובבים אותך. מזל טוב מותק

שיר29

New member
ר.....ג......ע!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף תמיד באיחור... תפוח...מקסימה... המון מזל טוב.. שכל מה שתבקשי לעצמך לו יהי.. שתמשיכי להיות ככה בדיוק כמו שאת... זה הכי הכי שאפשר
שיר29

אדמדם

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

להבדיל מכולם... אני לא איחרתי ... רק קצת התעכבתי.. חחח תולעת, המוןן מזל"טים עושרים ואושרות טיולים ,בלאגנים, מסיבות חברים וחברות הרבה בריאות פירגון ואחווה וכמובן יותר מהכל , הרבה אהבה..
ו -
לתפוחית המתוקה....

למעלה