תפוס ת'קריש סקס אנד דה סיטי, או : שבוע באיכילוב עם הקשישים במסדרון.
כ כלה להשגה New member 5/11/10 #1 תפוס ת'קריש סקס אנד דה סיטי, או : שבוע באיכילוב עם הקשישים במסדרון.
A almoglebar New member 5/11/10 #3 ואו הטור הכי יפה עד היום ! ממש אהבתי כל מילה במילה.. שיהיה לה בהצלחה עם הצמוד החדש ושתרגיש טוב אמן ! ושתפסיק כבר לעשן
ואו הטור הכי יפה עד היום ! ממש אהבתי כל מילה במילה.. שיהיה לה בהצלחה עם הצמוד החדש ושתרגיש טוב אמן ! ושתפסיק כבר לעשן
0 00naama00 New member 5/11/10 #4 טור מקסים .. אני חייבת להודות שאני כל פעם נדהמת מחדש מהיכולת שלה לפתוח את החיים שלה ולענות לכל החטטנים למיניהם זה דורש המון אומץ .... בהצלחה עם האהבה החדשה ... ושתהיה בריאה זה הכי חשוב ...
טור מקסים .. אני חייבת להודות שאני כל פעם נדהמת מחדש מהיכולת שלה לפתוח את החיים שלה ולענות לכל החטטנים למיניהם זה דורש המון אומץ .... בהצלחה עם האהבה החדשה ... ושתהיה בריאה זה הכי חשוב ...
י יעלי וזה New member 6/11/10 #6 בגלל זה בוטלה ההופעה ברחובות!!! טור מקסים.. נהנתי לקרוא. כל כך שמחה בשביל קרן ועומרי המון בהצלחה!!!
I I מ י ר ב I New member 7/11/10 #10 למה?? אני שמחה דווקא שקרן מתחברת לשורשים יהודים,זה חשוב מאוד!! במיוחד בתקופה הזו...
D demon23 New member 7/11/10 #12 כן אין לי מושג מה הולך בשיעורי הקבלה האלו...אבל זה נראה מבחוץ כמו סוג של שטיפת מוח.. אולי אני טועה.
I I מ י ר ב I New member 7/11/10 #13 מה שמראים מבחוץ זה לא תמיד אמת כל אחד לוקח מה שטוב לו ומה שהוא מרגיש. אנשים מחפשים תשובות...