תפוסה

תפוסה

האם כאשר מישהי שאתם מכירים תפוסה ואי לכך לפחות זמנית לא פוטנציאלית זה גורם לכם להמשך אליה יותר או פחות ?

F BarBarosa

New member
מספר שאלות בהולות אלייך

שלום לך. קראתי בעיון רב את "חתימתך" ולהלן מספר בעיות שעלו לי תוך כדי התעמקות בטקסט: 1.למה "ביד היוצר" ולא "היוצר ביד" (על משקל "העושה/המביא...") 2."טבעות ותכשיטים". האם טבעות אינן בכלל תכשיטים? ואם כוונתך לפרט קודם אז למה לא "טבעות, ענקים, שרשראות ותכשיטים" או משו כזה? 3."פסיפס ומוזאיקה". האם לא מדובר כאן באותו דבר רק בשפה שונה? אם כן היה אפשר גם למשל "טבעות ורינגס"? 4. "נרות וסבונים". האם לא הפכת את הסדר? לכאורה קודם הסבון ואז נוח יותר להחדיר את הנר? או שמדובר כאן על משהו אחר לגמרי? 5. "הדבקת מפיות". הדבקת מפיות?????????? אחיינית שלי בת 5 מעולה בזה. הבעיה היא שאחרי שהיא באה לבקר אני זקוק לחוג בנושא "פרימת מפיות דבוקות" - האם יש לך כזה חוג בתוכנית? 6. "בכל הארץ" - אני מבין מזה שאין מצב להזמין אותך לקיפולים שונים בגואטמאלה? האמנם? 7. "למארגנות חוגי בית"? אני כזכר מצוי מארגן חוגי בית רבים - האם גם עלי חלה ההנחה הנ"ל, או שמא שונה דיני ואם כן לרעה או לטובה? נא התייחסותך .

night mistress

New member
בהתאם שאלתך..

אני עושה רק ביד, לא שוכבת עם מפיות ובהחלט מוכנה לנסוע לגואטמלה כדי להשתתף בהישרדות.. הולך?

© RoNa

New member
ככה.. פחות או יותר

וברצינות
ברגע שמישהו תפוס הוא מחוץ לתחום! יכולה להתפתח ידידות, אבל לא מעבר.

BABELICIOUS

New member
זה לא מה שהוא שאל...

אלא... האם זה מדליק אותנו יותר כשהוא/היא תפוס/ה מאשר כשהיא/הוא פנוי/ה. היה לי איזה ידיד, שכאשר הייתי פנויה, היה לי קראש חזק עליו, קצת מאוהבת, וחוץ מכמה לילות טובים תוך כדי הידידות, לא היה לנו עניין רומנטי... אבל הוא כל הזמן טען שאין לו רגשות רומנטיים אליי, שחסר המשהו הזה שיגרום לו לרצות אותי כבת זוגתו. ואיך שנתפסתי עם האקס הקודם, הוא לא הפסיק להגיד לי שהוא התאהב קשות ומצטער על שדחה אותי כל הזמן ולא הפסיק לחזר - ושאם אפרד ממנו אז הוא מחכה לי. איך שנפרדנו הוא באמת ניסה לאללה להיות איתי אבל אמרתי לו שהוא כבר פספס. שכבר מאוחר מדי. איך אומרים... u snooze u lose צריך לדעת להעריך מה שיש לך בידיים, כשזה שם , בידיים ולא רק אחרי שזה חומק ממך... חופשי יש כאלה גברים ונשים שיותר צריכים ת'אתגר, כפי שיכול לתת להם מישהו שהוא לא מושג, שלא מובן מאליו כדי לרצות אותו/ה. עצוב שכך. אבל טוב, לומדים מזה, לא?!

© RoNa

New member
ועל זה גם היתה התשובה ../images/Emo13.gif

כשמישהו תפוס - הוא מחוץ לתחום. זה אומר בשפה פשוטה שאין עיניין. איך ידעת שהבחור התאהב בגלל שהיית תפוסה? אולי היחסים שלכם קיבלו אופי שונה בגלל שהיה לך חבר וזה השפיע? הנושא הזה מעניין בפני עצמו. זה יכול לקרות בכל תחום בחיים שלנו, שאנחנו לומדים להעריך דברים רק לאחר שאנחנו מאבדים אותם. טיבעי שנתייחס לדברים מובנים מאליהם בצורה כזו. אישית לא הייתי שוללת אם היה מוצא חן בעיני, בטח לא מהסיבה הזאת.

BABELICIOUS

New member
אולי סירבתי לו אח"כ כי האגו שלי

נפגע מלפני הקשר, כשרציתי אותו. למה נראה לי שמשך אותו שהייתי תפוסה?! אולי כי ממש חודש אחרי שנתפסתי הוא נזכר להתאהב בי...?!

גלי 1970

New member
ככה... פחות או יותר

לא לא לא אם מישהו תפוס,אני תופסת מרחק,לא עושה לי את זה בכלל

הגר28

New member
ככה.. פחות או יותר

לא לא לא לא ! ההיפך . כשאני תפוסה אני נמשכת רק לחברים של בן הזוג שלי.

magenta73

New member
ככה, פחות או יותר

גם ככה אם הוא תפוס, ברצינות, במיוחד בכתפיים, הביצועים שלו לא יהיו משהו...

למעלה