תפוח

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
תפוח

נערה יפה אוכלת לה תפוח תפוח טרי, ירקרק אדמדם ידה הענוגה עליו סוגרת במעין טקס סגידה קטן קליפתו מקרבת אל פיה שפתיה שושנה ורדרדה ונוגסת בו בתאווה. זו לא אחרת מאשר אמנו הקדומה חווה. שיער שחור גלש על כתפיה גלים של משי בוהק ושחור עיניה החומות השקדיות בטעמו המתוק שקועות שני תפוחים עסיסיים הן, לחייה הסמוקות נשיותה הראשונית עליו הירוקים של ניצן לבן, אט אט נעלם התפוח במורד גרונה, בעיני רוחי ראיתי כיצד אדם חרש נצמד אל גוה נושק רכות לעורפה. כך בתמימות, מבלי דעת, יצרה היא פיתוי מושלם מחטיאה עוברי אורח, במחשבות שלא מן הסתם.

שיר יפה../images/Emo168.gif

הכתיבה, הניסוח,הדימויים, כמו סרט. ציור מאוד יפה. הרגשה לא טובה יש לי עם התוכן. זה כמו שאני עומד בגלריה, מתבונן בציור, מרגיש רע למרות שהציור כל כך צבעוני ואמיתי,ומנסה להבין, מה עובר עליי בכלל. זה מדהים אך שהכתיבה שלך כל כך ציורית ומוחשית, שאני מתחבר אליה כל כך טוב. התוכן עושה לי הרגשה רעה ושם אותי במצב של לוחם. מה לעשות החיים יש להם רגשות של זיגזאג. וציתי להגיד לך גם שהדמוי הזה של תפוח קטן עליי. חשבת מה היה קורא אילו אותה נערה הייתה אוכלת אבטיח, וכל המיץ היה נוזל לה כל הזמן, והייתה צריכה לנקות עם היד את הצוואר וכו'. אוף אנחנו הגברים. אני שולח לך אבטיח קר קר קר, חתוך לחתיכות קטנות בצלחת. שיהיה לך כייף.

מזכיר לי את

השיר: "אני אהבתי בשל תפוח, התדעו בשל מה אהבתי? אני אהבתי בשל תפוח" שיר מפתה שכזה רק טוב!!!

שירן41

New member
PANK הנוגע ללב ../images/Emo140.gif

השיר מקסים,לרגע דימיינתי לי שאני נוגסת בתפוח,אך היה לי רק
. ברשותך אתחשב בסייח הבודד שרוצה
, וכך זה יצא:- נערה יפה אוכלת לה אבטיח ירקרק מבחוץ,אדמדם מבפנים ידה הענוגה עליו סוגרת, במעין טקס קטן אותו מפצחת, בסגידה מקרבת את קליפתו אל פיה שפתיה שושנה ורדרדה ונוגסת בתאווה בעסיס האדום דבש האבטיח ניגר על גרונה במורד צווארה,כטיפות צוף המובילים שבילים למורד שידיה,
ומי זאת הנערה? זו לא אחרת מאשר אמנו הקדומה חווה שיער שחור גלש על כתפיה גלים של משי בוהק ושחור עיניה החומות השקדיות,לחייה הסמוקות נשיותה כעליו הירוקים של ניצן לבן, אט אט נעלם לב האבטיח במורד גרונה, ובעיני רוחי ראיתי כיצד אדם ניצמד חרש אל גווה בלטיפה מזיז את השיער השחור מצווארה הלבן ונושק רכות לעורפה כך בתמימות, בלי דעת יצרו הם את הפיתוי המושלם במחשבות ופנטזיות שלא מן הסתם.
מוגש לסייח הבודד בתקווה שינעם לו
ובאים לא יש גם

*pank

New member
שירן ../images/Emo176.gif

את לעשות בלגן בשיר שלי א-ה-ב-ת-י !!!!

למעלה