תפוח הכסף

ננסק

New member
היה די סבבה

עשיתי הרצת הדגמה מוצלחת של WOW, זרם טוב יותר ממש שחשבתי, ואז טחנתי כמה משחקים של מאנצ'קין ומצודות. לצערם של כולם, לא באו הרבה אנשים - שזה די גרוע מצידם. הכנס לדעתי פורסם היטב, התגובות היו אוהדות במספר מקומות, ובכל זאת היו די מעט חבר'ה. אולי קונספט של ערב משחקים מתאים יותר לתודעת המשחקים הישראלית המצ'וקמקת.

היה מוצלח, ועמד בציפיות

לשמחתנו הצלחנו לקיים טורניר (אמנם מצומצם) של מצודות, הטורניר הישראלי הראשון. כמו כן ננסק הריץ את WOW כשבמקביל רמי הריץ את מתיישבי קאטאן. MIB אירחו להגדמות משחקים כ-5 אנשים והדגימו כ-5 משחקים. בשלב מסויים הלו"ז הלך לפח ומי שרצה פשוט שיחק משחקים כאוות נפשו. אני שמח שערן (ננסק), ערן (sonde), יהודה (מועדון המשחקים הירושלמי), בנימין (בני) ואמי (כץ) טרחו לבוא ולהקדיש מזמנם. אין ספק שככנס משחקים ישראלי ראשון, הוא עמד בציפיות. עם זאת - אנחנו בהחלט נפעל לכך שהכנס השני (שיהיה כנראה בדצמבר) יהיה גדול ומוצלח מקודמו, ויביא עוד כמה אנשים חדשים לחוויות התנסות. בברכה, כוכבי כסף.

sonde

New member
פתיחה שקטה

לדעתי ככנס ראשון היה מוצלח, בעצם העובדה שהגיעו אנשים לשחק. ושוחקו כמה משחקים שבעצם היו הדרכה לשחקנים שלא מכירים אותם. עצוב לי שכמות האנשים שהגיעו היתה קטנה, אבל זו היא התחלה. בתחילת היום ההיתי אמור להנחות King's Gate ו- La Strada אך לצערי לא היו "קונים". לכן שיתפתי פעולה יחד עם רמי בהנחית SoC, שיחקנו 4 שחקנים. יותר מאוחר ההיתי אמור להנחות Ticket to Ride ושוב לא הצלחתי למצוא "קונים". יונתן, אתה יכול להוסיף את Power Grid למשחק שהונחה על ידי יהודה, גם טל וגם אני שחקנו בו בפעם הראשונה.

למעלה