תפוח הזהב 2006

marik

New member
תפוח הזהב 2006

אז היום התקיים אירוע תפוח הזהב 2006 למנהלי ומנהלות הפורומים של תפוז. באירוע הוכרזו כל הפורומים המצטיינים של תפוז. באשכול הגאווה זכה פורום "בנים בלבד" ומגיע להם המון כבוד. המנהל שלהם, עושה עבודה מדהימה. יישר כוח. מפתיע שפורום איידס לא הוזכר שם, בניגוד לשנה שעברה שהוא זכה להמון תשומת לב. אבל להזכירכם - ב-1/12/2006 זה יום האיידס הבינלאומי. תשמרו על עצמכם ותמיד גומי. וזה בכלל לא משנה אם אתם סטרייטים, הומואים, ביסקסואלים או מתלבטים. כל מגע מיני חייב להיות מוגן. הפורום שלנו לא זכה השנה בשום פרס, אבל אני רק מזכיר שלפני שנתיים היינו פורום התמיכה הטוב ביותר. אז יש כבוד, ולא לשכוח שאנחנו תמיד כאן בשבילכם ובגללכם. תודה לכל הגולשים של תפוז שבזכותם ובשבילם אנחנו פה, תודה להנהלת תפוז על הפלטפורמה וההזדמנות לנהל פורום מדהים כזה, תודה לכל המנהלים והמנהלות של תפוז, שומרי הצאטים, וכל המתנדבים - שבזכות כולנו תפוז קיימת כפי שהיא, והמון המון מזל טוב לפורום "בנים בלבד". נ.ב. באירוע הופיע לכבודנו אדיר מילר במופע שגמר אותי מצחוק ברצפה. אני נחנקתי מצחוק. היה ערב מדהים. שווה להיות מנהל פה :)

marik

New member
תואר של בן אדם!

אמיתי רציני כנה נאמן בוגר ואחראי. זה הכל. זה לא פורום מקצועי ואני לא בעל מקצוע או מטפל מוסמך במיניות. זה מובהר חד משמעית. אבל עדיין - מה שקורה פה - זה מאהבה ורצון לעזור, ולדעתי - יש עזרה. הפורום לא מתקיים לריק

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif ואוו, ממש אהבתי את התגובה.

סתם לידע כללי. זה לא פורום רק למתלבטים נכון? [כי זה נראה לי פורום נורא חמים, שוקל להישאר].

marik

New member
זה פורום לכולם

הפורום הזה נמצא גם באשכול הגאווה - כי הוא פורום חברתי מחד, וגם באשכול התמיכה - כי הוא פורום תמיכתי מאידך. בגדול, עוסקים כאן בשאלות הזהות המינית, המיניות, יחסים בינו ובינו ובינה לבינה, בעיות שמתעוררות בחיים, היציאה מהארון וההתמודדות עם החברה סביבנו. כל מה שאתה יכול להעלות על הדעת ויש לזה פן יעוצי ותמיכתי כלשהו. בוא נגיד שלעומת פורום בנים בלבד, כאן לא תראה שרשורי "מה נשמע" למיניהם. *אולי נכון לומר שזה פורום יותר רציני ובוגר מפורומים אחרים*

white star

New member
../images/Emo54.gif "שרשור מה נשמע"?! ../images/Emo12.gif

אני אחסום!!!
רגע אני לא יכול לחסום פה... טוב מריק תכחיל אותי כדי שאני אחסום אותך

white star

New member
../images/Emo54.gif רוצה להתערב?

ואגב זה יזמן מהר מאוד שיחה עצבנית עם דודי

marik

New member
באמת? אני יכול לחסום את עצמי?

חחח גדול... אז מה עשית עם הפסל? השווצת בו לכל העולם? רק מי שלא יודע על מה מדובר... WHITE STAR מנהל את בנים בלבד כאן בתפוז והוא זכה בניהול הפורום המצטיין לשנת 2006, באשכול הגאווה. והוא קיבל גביע של תפוז. בצבע זהב בכלל. בפריים הסגול של אורנים.

white star

New member
../images/Emo54.gif אמרתי לכמעט כולם

הפסל אצלי במקום מיוחד ליד המגן שקיבלתי כשסיימתי את השרות הצבאי תודה על ההכרזה

marik

New member
מקום מיוחד?

זה נשמע סודי כזה... ממש שב"כ. יש לך כספת גביעים ומגינים?

נורמא

New member
האמת...

ששאלתי את זה די בצחוק.. אבל כל הכבוד! אתה באמת בן אדם טוב! (הייתי מוסיף שלל אמוטיקונים מפרגנים אבל אני גולש מסלולרי וזה לא מצליח לי. אגב, בגלל זה אני גם לא מבין כל מיני מושגים פה ולא יכול להיכנס לקישורים ועוד..)

marik

New member
לא מבין מושגים??

כמו איזה למשל? ולמה בסלולארי? אין לך מחשב בבית?

white star

New member
../images/Emo54.gif חחחחחח ../images/Emo6.gif

אני רואה יש לך ידע... עמוק בקיפודים

marik

New member
איך לא?

כאילו אתה לא מת שקיפוד סקסי דוקר אותך. חחח

למעלה