תפוז.

fun maker

New member
תפוז.

איזה עולם נפלא. העולם הוא תפוז. תפוז מכאני, תפוז אנושי, תפוז נוטף. לפני חודשים נפגשנו כאן בפורום, ירך לצד ירך, מעל אותו דף. אתה רואה תפוז שקורץ לך, אתה נוגע, מרוצה, מכניס לסל, סל המסרים הפרטי. "היי... תודה על העידוד" אני זורק את החכה ומחכה. הדג פתח את הפה, עכשיו חובת ההוכחה עלי. אוקיי, בוא תראה מאיפה משתין הדג, או לפחות מרטיב. "יונק, מלטף, סופג בור של תשוקה, כל כולי שם, עמוק בין רגליך. הכתיבה זה רק מע"מ, הפאן זה הטעם. שרוט ומחוק, ולבטח דפוק.
הדפוק הזה עושה רק טוב. איך את אוהבת את הטוב שלך? יום טוב, ורטוב!
ההכרה שלי נמוגה... תעירי אותי, ורצוי ערומה. לכל רמח אברייך...
אפעס אחד." התגובה לא מאחרת לבוא ומרטיבה אותי עד לעומק תחתוניי ונשמתי, שנוזלת ממני כמו ציור של דאלי. מה זה בא לי!! "אני מושיט לך את היד, ואת לוקחת לך אצבע ... מעבירה אותה על העינים העצומות. מחליקה לאורך האף, לצייר את קווי השפתיים הפשוקות כמעה. הלשון קוראת, ויונקת את האצבע, והיא מחליקה, רטובה, לאורך הצואר. ביקור אצל צמד העופרים.... היד שלך נשלחת אל בין רגלי, והשפתים שלי על פניך, יוצאות במסע, זיוניוני הדרך, בעקבות האצבע. את מובילה את האצבע במורד הבטן והפה נצמד לפטמה. האצבע מחליקה לתוכך, וגם השניה. היד נעה בתוכך, והעינים כמעט נעצמות, ועדין מציצות למסך... את נוטפת עלי, שולפת את האצבעות אל פיך. גם אני רוצה לק. אני מוכן, ורוצה, וחייב לתוכך. הכניסיני. אני מרגיש את כולך רטובה. והגוף משתוקק, וזועק. אני רוצה את הציפורנים שלך ננעצות בי, בעת שאנו הולכים בדרך כל בשר, ופורקים את געגועינו לתשוקה, אחת בתוך השני. ריח ערוותך נספג באפי, נמהל בקפה ומזקיר לי שוב. שיהיה לך בוקר מדהים ללא טיפה אחת יבשה בתחתוניך. ציירי לי אותך, עם בת צחוק, ורועדת. פססססס... בואי... בואי רגע, סתכלי עלי. פה גדול...הנה, הנה אני בא. " מהשלב הזה כבר אין דרך חזרה. אני מפוצץ הורמונים, כמו חטיבה של חירניקים שלא יצאו חודש הביתה. ואף על פי כן, זו היד נוע תנוע.

fun maker

New member
../images/Emo43.gif

"קמתי בבוקר ושמעתי אותך מכינה קפה במטבח. יצאתי ואת עמדת שם עם התחתונים, הגופיה עלייך. נצמד אליך מאחור, והשפתים מתמקמות על הכתפיים, וגולשות אל הצואר. היד תופסת את השד הקטן ומוציאה אותו מהבקבוק... את מצמידה את הישבן אלי ומתמקמת על כיפת הסלע. מריח את ריח הבוקר בין רגליך. את מניחה את הקפה על השולחן ונשענת עם ידייך, מחזיקה בשולחן. מפשיל את התחתון הצידה והיד שלך מושכת אותי פנימה. סיבוב קטן של האגן ואני מצמיד אותך אלי, בשתי הידיים. תזרמי עלי, אני רותח... מוזג לתוכך את משקה הבוקר ואת מתכווצת עלי, וסוחטת עוד כיווץ, ומספיקה להסתובב, ולהגניב טיפות אחרונות עמוק אל תוך גרונך. והיד שלי שולפת מתוכך עוד כמה טיפות של תשוקה שאני חולק עם הלשון שלך שחודרת אל פי. מלפנייך, באחורייך, צדדיך, ושדיך. חת שתיים שלוש, נגעתי באדום. בתחתונים שיהיה לח, ובוקר מדהים לך." אחרי שגמרנו, והקפה, ירדתי על המקלדת וזה ברח לי, "?my bloody valentine, will you fucken marry me" צחקה, "בוא נראה," אמרה, "מבט רעב, שפתיים שמנשקות, לשון שחוקרת הכל, ידיים שמלטפות וז... כן, למה לא. רק תתקרב מעט אליי ואתענג על גופך, אציף את כולך" פאאק, יש פה אינסטלטור בפורום? בררתי בהנהלת תפוז, התבר שכל מנהל פורום מוסמך להשיא את חברי הפורום. פנינו מיד לבאגי והוא קפץ על המציאה. ביקשתי שירד ממנה, לפחות עד אחרי החתונה. כך, קבל עדה ופורום, נערכך הטקס. קבענו את חוזה הנישואין לשנה, עם אופציה להארכה של כל צד. "האם אתה, פאן מייקר, תיקח את בלאדי וולנטיין לאשה, למשך השנה הקרובה? ותספק עונותיה בכל עונות השנה?" שירשרתי "כן". "האם את, בלאדי וולנטיין מוכנה לאותה עיסקה?" "כן" נוסף שורשר. כל חברי הפורום זרקו עלינו אייקונים של שפתתיים ובננות למיניהן. כך פסענו אל האופק, גבר אשה ומקלדת. את ירח הדבש בילינו במשך שבוע בפורום 'נשואים נשואות'. "בוקר טוב. זוז מעט, תפנה לי מקום. רוצה להצמד אליך, כמו שתי כפיות. להרגיש את ידך מטיילת על גופי. להרגיש את הזין חודר לתוכי". "רבאק איפה הקפה? גם בשביל קפה צריך לדפוק על השולחן??!! טוב נו. תסתובבי" "הולכת להכין לך ולי קפה " חזרנו לרחם החמים של באגי. זה נמשך, הלהט. שנינו עורגים והמציאות נארגת. "תגידי... מה את חושבת שאת עושה שם??!! ממממ... זה נעים.... בואי, שימי ראש. תני לי להעביר את האצבעות בשערך. לנשום אותך לתוכי. תעצמי את העינים. תקשיבי ללב. שומעת אותי? הרגישי אותי. עכשיו עשי בי כרצונך." האביב בפתח, ואני על ברכי, מול שער הערוות. תכף אשוב, אז תזדייני בסבלנות. איזה כיף שיש המון חברים?! סוף עונת התפוזים.

../images/Emo6.gif

איזה בוקר נפלא התחלתי לקרוא לפי השעות שכתבת. רציתי להגיב מייד, אבל היד שלך בתוכי, כולי רועדת איך אפשר להקיש על המקלדת? נושכת שפתיים, עוד רגע גומרת רוצה אותך בתוכי, משתוקקת, להרגיש את כובד משקלך, אוהבת, ציפורניים על הכתפיים, שורטת, אצבעותיך בתוך פי, מוצצת, בשתי רגליי את גופך עוטפת עמוק בתוכי, השרביט ננעצת באר תשוקתי, עליה מתכווצת ביחד איתך, גם אני צועקת. עם ברכת בוקר טוב שכזו - אני מאוד רטובה, בוערת, למגע משתוקקת. אתה במחשבותיי על עורי תחושה נעימה, יקירי כיף לדעת שזה הדדי ידי לך נתונה סיכמנו חוזה לשנה את השנייה אשאיר פנוייה למאהבת שלי שמה: מיקלדת.

../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif פותחים קלפים?

בשמחה. מזמן לא צחקתי כל כך. החכה נשלחת ב:"והבייבי דול כבר מזמן לא עליך..." ומסתיים בברכת "בוקר טוב ורטוב". תשובתי אליך שולחת אחריי ששבעים לא כתבתי דבר. להעיר אותך לקראת הצהריים. עם ריח של
וחיוך שובב על השפתיים לכסות את גופך החם בנשיקות וליקוקים לטעום את עורך, להתכרבל לצידך, עירומה לגמרי, להעביר ציפורניים ארוכות על הבטן התחתונה, לינוק מהפטמה רוצה עוד ממך. נשכבת לכל אורך גופך מחככת שני עופרים בזיפים החדשים קולטת בין רגליי שרביט פלאים ביחד נעשה קסמים. תחזיק חזק, יוצאים לרכיבה איזה יום נפלא. המסר שלך מגיע במהירות

למעלה