תפוז...!

דקלה1234

New member
תפוז...!

זה אמור להיות פורום תמיכה טכנית הפורום איבד כל פרופורציה !!! הוא נהיה מקום להעביר בו מלחמות בין המתמודדים,הוא מלא בקללות ואיומים ככה אתם מנהלים פורום ?! כששואלים שאלות שלא קשורות בתמיכה טכנית של הבלוג עצמו אתם טוענים שזה לא המקום ומפנים הלאה...אבל מקום לריבים וגידופים זה כן !? תמוהה העיניין...באמת תמוהה.

פולוק

New member
עבור תפוז לגבי דקלה

זה מאד מעניין שאחת שהשתמשה רק לפני שניה בפורום הזה כדי להתנגח במה שאמרתי על קארין לטוב ולרע אני לפחות לא צבוע אני אומר את האמת בגלי חשבון לטוב ולרע וזה לא נראה לי הגיוני שלאחת כמו דיקלה יש זכות להתלונן ולהתבכיין כאן בזמן שהיא בעצמה לוקחת חלק במלחמות שיש כאן אז מספיק עם הצצביעות והמוסר הכפול דיקלה כבר התחלתי לחשוב שאת כמו הפלשתינאים והאירופאים עם המוסר הכפול שלהם אם את כל כך בוכה שיש כאן מחמות בין אנשים בעוד שהפורום מיועד לשאלות טכניות אז אל תכתבי לאנשים כמו למשל לי שהלשון שלי תקועה עמוק בתחת של המלך כי זה לא חוכמה לבוא ולקלל אותי ומצד שני לבוא ולהתבכיין למערכת תפוז למה הם לא מוחקים הודעות של אנשים זו התחסדות וצביעות לשמה דקלה גברת נכבדה טול קורא מבין עינייך (לפני שאת שופטת אחרים תסתכלי קודם על עצמך במראה) חוצפה שאין כדוגמתה

דקלה1234

New member
.......

התנגחתי בך על קארין? אולי תקרא שוב ? יש קורסים להבנת הנקרא אם יש לך בעיה אם זה !!

shanibe

New member
מה הדבר הזה רוצה ממני ?

יותר מידי חושב אלי כפרה ....

Megafox

New member
עזבי קארין לא צריך להתייחס

סתם קנאים כולם חוצמזה את הרבה מעבר לרמה הזאת..........

פורום הבלוגTV

הפורום בעיקרו מיועד לתמיכה טכנית ולפרסום הבלוגים של הגולשים. הפורום אינו מיועד לדיונים שציינת, אך בשל התחרות המרוץ להוואי, אשר מסתיימת בימים אלו, אפשרנו לנהל את הדיונים בנוגע התחרות ובשרשור הרלבנטי.

דקלה1234

New member
אוקיי

הגיוני שבגלל התחרות תשאירו שרשורים והודעות שקשורות לעיניין התחרות אבל מה עם כל ההודעות שמכילות קללות גידופים ואיומים? גם זה שייך לתחרות ?! כל העיניין איבד פרופורציה והגיע הזמן שאתם תפוז תקחו את המושכות לידיים!

למעלה