תפוז Live

לימודים באוני' דרבי

סיימתי תואר ראשון בשלוחת דרבי בישראל ואני מעוניינת לבדוק אפשרות לתואר שני בדרבי באנגליה. אני נשואה+2 בעלי מנהל מכירות בתחום ההייטק. למישהו יש ניסיון\ מידע בעיניין?

עדי211

New member
בריטניה

מבקש לקבל מידע על אתר הביטוח הלאומי הבריטי ואם ידוע על אתר הבית שלו אשמח לקבל את הכתובת כמו כן השם הנכון באנגלית תודה

Nishuk

New member
שלום !!!!

היי אני חדשה כאן ....אז שלום לכולם ונעים מאוד. רק רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שנמצא בספרד אני מתכננת להגיע לשם(ברצלונה) ביוני/יולי ורציתי לדעת אם יש לי דרך להתחיל לחפש מכאן עבודה אולי בקהילה או משהו כזה כתבתי לשגרירות אבל כמובן שלא ענו לי.... אם זה עוזר יש לי גם אזרחות ארגנטינאית. תודה רבה....

irits

New member
שלום....

אנחנו זוג שחי בישראל, לי יש אזרחות צרפתית. שנינו אנשי מחשבים - אני מתכנתת ובן זוגי איש מערכת. אנחנו מאוד רוצים לנסות את מזלינו בארופה, להתאורר לכמה שנים, אבל לא יודעים מאפה להתחיל. יש למישהו עצה????

האיש מכאן שרוצה להיות שם../images/Emo4.gif

תודה רבה על התגובות, אך משום מה הכל נראה לי כ"כ וירטואלי- אני מאוד הייתי רוצה לעזוב את המדינה הזאת כמה שיותר מהר, כן בדיוק, לפני המלחמה עם עירק- כי לא ממש בא לי למצוא את מותי בישראל שפועל על מדיניות של "הפרד ומשול". אך למרות כמיהתי הגדולה למערב אני יודע שZה הרבה יותר מורכב (לא יותר מישראל) לקחת תרמיל ומקל....הפחד הכי גדול שלי הוא להגיע לשדה התעופה וולמצוא את עצמי פתאום הומלס. אני שמח שיש דרישה לגרפיקאים, אך העובדה המצערת היא שהם בטח ישמחו לתת את העבודה למשהו משם,,,אולי תיאטרון, סטנד אפ, אחרי הכל הייתי שחקן בתיאטרון חיפה, זה שאני בוגר בית ספר לעיצוב גרפי היום, ועובד בתור גרפיקאי זה רק בגלל הסיבה- שהאומנות כאן מתה בבקשה תהיו יותר קונקרטים - המייל שלי להצעות [email protected]

כרטיס טיסה../images/Emo160.gif

לכל מתגוררי לונדון ומתלהבי האינטרנט, איפה הכי מומלץ לי לחפש כרטיס טיסה לארץ במחיר הגיוני לחופשת הפסח?

ilangez

New member
מתארגנת קבוצת חברים,גולשי אינטרנט

מתארגנת קבוצת חברים,גולשי אינטרנט מיומנים,בעלי ידע ו/או ניסיון בתחומים הבאים: בנית אתרים שיווק B2B,B2C מידענות בסיסי נתונים המפגשים יערכו בלונדון ומטרתם ליצור שיתוף פעולה עיסקי וקידום יזמות פרטית. לפרטים : www.TopTip.Biz בברכה אילן גז

DE LA FOX

New member
מחפש בעלת אזרחות זרה לנישואים

שלום לכולם ובעיקר לכולן אז ככה..אני בן 27+ סטודנט לאדריכלות וכמו הרבה בארץ אני לא מוצא כאן עתיד / התפתחות מקצועית אני כבר כמה שנים באיסוף מידע להגירה.. כל מקום רק לא כאן... מצטער. המסקנה ( שהיתה ברורה כבר מהתחלה) שנישואים הם הכי מהירים ובלי הרבה שאלות למרות שאני יכול להגיש בקשה על פי מקצוע אבל ניסיון אין לי , כך שזה דורש זמן יצא לי לגור תקופה של שנה באוסטרליה, שם התחלתי בתהליך וויזת לימודים אחרי שהתקבלתי שם ללימודים אבל כשהגעתי לכאן לא אישרו לי את בקשה...נו טוב ישראל.. אז כאמור אני אשמח להכיר בת זוג שמוכנה לעבור איתי את התהליך אשמח להכיר אזרחית אוסטרליה , ניו זילנד, קנדה,צרפת,או איטליה רק לא אמריקה אני לא נמשך להמוניות אמריקאית דרך אגב, אני חושב להמשיך לימודים לתואר שני ושלישי באדריכלות ( בחו"ל כמובן) ===================================== הסקת מסקנות הנובעות מהשערות על אחריות הקורא לביקורות והערות ללא תוכן רלוונטי לא תוחזר תגובה לכל השאר - המעונינות ינתן פירוט והסבר

או קיי, פרה פרה!

בוא נתחיל משפות איך השפות שלך? משחק, בד"כ זה בשפה המקומית... אני גם לא חושבת שיש פה מישהו שיום אחד קם בבוקר, ארז מזוודה והחליט שהוא/היא עוזב את ישראל. זה לא מהיום למחר, וגםאם אתה, נגיד מוצא את עצמך מגיש בקשת הגירה, עליך להיות בארץ המוצא שלך (קרי: ישראל) עד לאישור הבקשה... בכל מקרה - אשרת תייר באירןפה היא 3 חודשים, ואם לברוח בתקופה קשה, כמו מלחמת מפרץ 2, אז כדאי למצוא איזה צימר זול (פרסם בלוח, או חפש את לאה מאמסטרדם, בווינט) ולהיות שם 3 חודשים - אבל בלי אישור עבודה. היום, הודות לתקשורת האלקטרונית, אפשר לעבוד בגרפיקה בשלט רחוק.... אבל לא תוכל לעבוד בלי אישורי עבודה באירופה, וזה, לצערי, לא קורה מהיום למחר. אלא אם כן יש לך אזרחות כפולה...

little wave

New member
../images/Emo160.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif

הניסיון שלי בלמצא כרטיסים זולים הביא אותי למסקנה שלא חשוב מה המצב הבטחוני בארץ, ולא חשוב כמה מדינות בעולם ממליצות לאזרחיה שלא לטוס לארץ, מחירי הכרטים תמיד מרקיעי שחקים.... הדבר היחיד שאני יכולה ליעץ הוא לבדוק אם הזמנת כרטיסים היום דרך בריטיש איירווייס יהיה זול יותר (מאשר לחכות ל"דקה התשעים"). פעם אחרונה שטסתי לארץ הכרטיס שלהם היה באמת הכי זול שמצאתי (230 פאונד). אגב, את הכרטיס הזמנתי חודשיים לפני מועד הטיסה.

little wave

New member
קצת יותר פרטים בבקשה...

האם אתה צריך להגיש מועמדות לקבלת מספר? האם אתה רוצה לברר זכויות של מהגר? אתה מחפש מידע באופן כללי? אנא הסבר מעט יותר. ובאנגלייה הביטוח הלאומי נקרא: National Insurance

moonshaa

New member
אני הייתי ממליצה על אנגליה.

לפני שבעה חודשים היינו באותה התלבטות בעלי ואני, ארזנו מזוודה והיום אני חיים כבר 5 חודשים. תחפשי באינטרנט עבודות באירופה אולי יצליח מזלך. אם יש לך משפחה באירופה עדיף שתתני את הכתובת שלהם. מתוך ניסיון יש יותר פניות. בהצלחה.

Sparker

New member
דרכון ישראלי עדיף...

ישנם המון ארננטינאים שנכנסים כתיירים ונשארים בצורה לא חוקית... אז יכולות להיווצר בעיות... ולגבי עבודה... לא ממש יכול לעזור בנושא... סורי.

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

../images/Emo107.gifהחבר הטוב ביותר...תפוזLive

נח בראון, מנהל המרכז הישראלי לכלבי נחייה לעיוורים, יתארח היום ב-19:00 בפורום חיות מחמד. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולהשתתף בדיון, או להשאיר שאלותיכם בנושאי אילוף כלבי הנחייה, ופעילות המרכז.

blixgirl

New member
מצורף קישור

לגבי תשלומים לביטוח לאומי,האתר הוא של מס הכנסה. בהצלחה

למעלה