תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

homohaifa

New member
טיול לסיני!!!!

שבוע הבא נוסעים לסיני!!! עוד לא מאוחר להצטרף, קבוצת נוער וצעירים הומו-לסביים. פרטים נוספים באתר: www.gaytrips.net ל"ארוניסטים" שצריכים להראות להורים לאן נוסעים, יש אתר זהה בלי איזכור נטייה מינית: www.vanil.net

resputin

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gifמסיבאפי../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif

חובבי באפי- מתאגדים! ביום רביעי הקרוב, במועדון "המוסד" (רחוב קיבוץ גלויות 49, ת"א) תערך מסיבאפי הנועדה לעשות סיום לסדרה המדהימה שהגיעה לקיצה, 'באפי קוטלת הערפדים'. המסיבה תפתח שערים בשעה 9 בערב ותמשך עד לארבע בבוקר, מחיר כניסה 40 שקלים (חברי מועדון סטארבייס 20)- אין הזמנת כרטיסים מראש, קנייה שם. במקום תתבצע מכירת מרצ'נדייס, מפגשי פורומים שונים, הקרנת פרקים בחדר מיוחד (עם אזהרת ספויילרים), תחרויות (עם הרשמה מראש, לפרטים בדף הבית), שירים הקשורים לבאפי (כולל כמובן המחזמר) ועוד ועוד. לפרטים, בקישור.

matanbu

New member
לא יהיה במפגש פורום אז

תוכלו לראות אותי רק שם. אני אהיה בנאדם מוזר. שלחו לי מסר אם אתם רוצים להפגש ולארגן לנו קנוניית הומואים בתוך המסיבאפי. (ואולי נסדר אותכם לידיד כוסי שלי). (לא מגיעה למפגש כי עוד לא מצאתי 300 שקל שנפלו עליי מהשמיים, אז לא. חבל לי).

resputin

New member
הא, בטח ראית אותי במצעד,

לבנבן, שיער ארוך חלק, נמוך, עיניים כחולות, עגיל בגבה. ודווקא לפי מה שהבנתי, קנונית הומואים לא נצטרך לעשות כי יהיו שם מספיק.. יותר כמו לעשות רובע :). בכל אופן, יהיה שם מישהו שבעבר בכלל לא הייתי מתנגד לו :)

למעלה