תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

רינת4

New member
נצל"ש- אנשים! איפה אתם???

מילא אני, שאני בעבודה ואני עושה חפיפה למישהי והיא מולי כל היום ואני לא יכולה להיכנס לכאן. אבל אני לפחות מנצלת זמנים שהיא הולכת לשנייה לשירותים כדי להיכנס! ואני מקווה לבוא ושיהיה לי מעניין אבל אני באה ו...אין כלום!! אז תכתבו קצת! אפילו על שטויות, אבל שמישהו יכתוב כאן!!!

netaK

New member
ומה שכתבתי למטה לא שטויות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכותרת "אמא'לה אמא'לה אמא'לה
" זה לא טיפשי? לא שטויות???

רינת4

New member
צודקת.

אבל זה היה שם גם בבוקר. התכוונתי שאני אבוא לכאן אחרי כמה שעות טובות שאני לא פה ואני אראה כמה שירשורים חדשים או לפחות אחד ארוך! שיהיה לי מה לקרוא!! ד"א- עד כדי כך הסרט הזה היה מפחיד???

ayaliar

Well-known member
רינת

הסרט הבא שלנו?
אני בשקט כי אני מנסה ללמוד אבל אני קוראת מדי פעם

רינת4

New member
בהחלט!!

נטע- אני סומכת עליך שזה סרט מפחיד. אני לא אוכל להתמודד עם עוד סרט דפוק שמתיימר להיות מפחיד. אני יודעת שברחת באמצע אבל יש לי שאלה קטנה: לפחות הדברים שקרו שם קשורים איכשהו אחד לשני...?

ayaliar

Well-known member
היא רמזה לסרט "הצלצול"

שלמרות שממש ניסינו להבין אותו ולמרות שממש השתדלנו לנתח אותו אנחנו עדיין חושבות שזה סרט דפוק, חסר כל הגיון או קשר בין הפרטים וממש לא מפחיד

netaK

New member
הלוואי עליי להיות כמוכן

אני עדיין מתה מפחד מהסרט, חצי מהסרט אני וחברה שלי ראינו רק את הכתף אחת של השנייה....כל האולם (שזה בערך כל העיתונאים ואנשים הבידור שדחסו באולם) צחק עלינו

למעלה