תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo32.gifמנצלש"ת..

אני לא בפורום, אבל אני קוראת פה דיי הרבה זמן.. ואחותי מטורפת עליהם.. [היא בת 19]. בקיצור רציתי לספר שאיזה יום אחד, היא הלכה להופעה שלהם [שעלתה 120 שקל!!] והיא תכננה לקנות כרטיסים בשער. היא הביאה איתה 100 שקל ולא היה לה עוד 20 אז היא נשארה בחוץ. ואז אורית ותום הגיעו ושאלו אוהת למה היא לא נכנסת והיא סיפרה להם והם הכניסו אותה.. ואורית נתנה לה את השרשרת צדף שלה.. בקיצור היא נשארה איתם עוד קצת אחרי ההופעה וסיפרה לי שהם היו ממש נחמדים אליה ובשאר ההופעות היא גם נכנסה אליהם לחדר..:) רציתי לשאול אם זה רגיל אצלם שהם כל כך חברותיים למעריצים שלהם או שזה מקרה מיוחד?.. תודה מראש:) רון

אמממ...

כל הכבוד על הניצול... בכלמקרה בקשר לשאלה...כן הם נחמדים בדרך כלל לכולם... זה גם תלוי שיש לחץ אז הם נחמדים אבל מהר כדי להגיע לכולם... שיש מעט אנשים הם עומדים ומדברים...בסה"כ הם ממש חמודים ואחלה... לא מעיפים מעליהם את המעריצים...יחס לכל אחד!

למעלה