תפוז ../images/Emo46.gif
רציתי לרשום הודעה חמימה ומרגשת, אבל תפוז הרסו הכל.. לא נורא. בכל אופן, היום קניתי מאביעד (פרטים בהמשך) DRZ SM. אופנוע שרציתי המון זמן. אז נכון, חפרתי לכם בלי סוף בפורום, ותמיד עניתם, ועל כך תודתי. אינספור ריבים עם המשפחה ונישואים, בכמה שנים הקרובות, לבנק ( גבר אמיתי לא מפחד ממחוייבות
) אבל זה היה שווה את זה. עכשיו הבייב יושב אצלי בחצר ומחכה רק לי. כמה מילים על אביעד - מלבד האופנוע המדהים שטופל באהבה ושמור בצורה יוצאת דופן, אני חייב לציין שיותר התפעלתי מאביעד עצמו. בחור רציני, מקצוען ועם זאת אדיב וחייכן ברמות אחרות. ומעל הכל - אדם הוגן בצורה יוצאת דופן. אף פעם לא חשבתי שקיימת האפשרות לרכוש משהו מישראלי ולא לצאת עם הרגשה של - "דפקו אותי". אבל וואלה, כנראה שיש עוד אנשים טובים בארצנו הקטנה. אז רציתי להגיד תודה ענקית, אביעד, על כל התמיכה וההסברים. בכל אופן, אפסיק לחפור לכם. אני אתן לכם לשזוף את עינייכם ביקירי
וזהו. עכשיו צריך ללמוד איך לרכוב בצורה נכונה ולהנות. נשתמע, מוטי - שהולך לחבק את האופנוע שלו
רציתי לרשום הודעה חמימה ומרגשת, אבל תפוז הרסו הכל.. לא נורא. בכל אופן, היום קניתי מאביעד (פרטים בהמשך) DRZ SM. אופנוע שרציתי המון זמן. אז נכון, חפרתי לכם בלי סוף בפורום, ותמיד עניתם, ועל כך תודתי. אינספור ריבים עם המשפחה ונישואים, בכמה שנים הקרובות, לבנק ( גבר אמיתי לא מפחד ממחוייבות