תפוז

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
תפוז ../images/Emo46.gif

רציתי לרשום הודעה חמימה ומרגשת, אבל תפוז הרסו הכל.. לא נורא. בכל אופן, היום קניתי מאביעד (פרטים בהמשך) DRZ SM. אופנוע שרציתי המון זמן. אז נכון, חפרתי לכם בלי סוף בפורום, ותמיד עניתם, ועל כך תודתי. אינספור ריבים עם המשפחה ונישואים, בכמה שנים הקרובות, לבנק ( גבר אמיתי לא מפחד ממחוייבות
) אבל זה היה שווה את זה. עכשיו הבייב יושב אצלי בחצר ומחכה רק לי. כמה מילים על אביעד - מלבד האופנוע המדהים שטופל באהבה ושמור בצורה יוצאת דופן, אני חייב לציין שיותר התפעלתי מאביעד עצמו. בחור רציני, מקצוען ועם זאת אדיב וחייכן ברמות אחרות. ומעל הכל - אדם הוגן בצורה יוצאת דופן. אף פעם לא חשבתי שקיימת האפשרות לרכוש משהו מישראלי ולא לצאת עם הרגשה של - "דפקו אותי". אבל וואלה, כנראה שיש עוד אנשים טובים בארצנו הקטנה. אז רציתי להגיד תודה ענקית, אביעד, על כל התמיכה וההסברים. בכל אופן, אפסיק לחפור לכם. אני אתן לכם לשזוף את עינייכם ביקירי
וזהו. עכשיו צריך ללמוד איך לרכוב בצורה נכונה ולהנות. נשתמע, מוטי - שהולך לחבק את האופנוע שלו

jrhobit

New member
תתחדש! רק חסרה מדבקה של פולגז ויהיה מושלם../images/Emo6.gif

KTMboy666SM666

New member
וואלה לא יכולת לחכות עוד יום ולמכור??

הייתי סוגר איתך
דיברתי איתך יום לפני זה. שמי לירון
טוב לא נורא בזכותך קניתי חדש!!!!!!

Dungeon

New member
נתת לו כסף ביד? חתמתם על חוזה? אם לא, אז טוב

שהוא לא חיכה לך. קרה לי אפילו שנקבע כבר זמן לבדיקה במוסך וביום של הבדיקה המוכר לא הגיע כי מישהו הביא לו מקדמה ולקח את האופנוע קודם והוא אפילו לא טרח להתקשר כדי להגיד לי על זה, מרגיז אבל הוגן.
תגיד לבחור שיתחדש וזהו.

KTMboy666SM666

New member
חחח מפרגן בגדול אבל מקנא במיוחד אחרי ההודעה

שהבחור פרסם. אבל הכל בנימת צחוק וספורטיביות

iec

New member
../images/Emo127.gifישרו לו את השילדה במקצועיות-המנוע גם בסדר.

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!! תתחדש...אחלה אופנוע ...נראה חדש!!! רכב בזהירות!

אהוד א1

New member
סחטיין.אני מבין שהדבש קיפודים עשה את העבודה.

תתחדש,עשית אחלה עסקה שבעולם.

Dungeon

New member
תתחדש,אני חולם לחזור לרכב על כזה כל יום

מוכר עוד שנה בערך?

kangal

New member
הד"ר הסביר לך את עניין אבקת החשמל../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

מאוד חשוב לשים לב למפלס האבקה בדרוזי....
היום ראיתי את הלשעבר של הלשעבר של הד"ר , קטום 520 מפוצץ מדבקות
, רק מהמשקל שלהן הכלי לא סוחב
מברוק

Centros

New member
תתחדש גיבור...

אחי שיהיה במזל ותשמור על עצמך. יש כבר שם? ד"א אחלה חצר...היא מאכלסת הרבה אופנועים לאחרונה
אייל

Gillius

New member
../images/Emo45.gifאין על הד"ר../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo128.gif../images/Emo120.gif

גם אני שמתי עיניים על האופנוע הזה, אבל לצערי אני רק עיניים בשלב זה..

Dr XR

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

שתהנה ממנו ושיהיו לך רק רכיבות טובות. וכמו שאמרתי לך - כל דבר שאתה צריך, אפילו הכי קטן, תרים טלפון. תתחדש ותהנה

רותםב

New member
../images/Emo13.gif אין כמוך גבר גבר

כל שאלה תשובה(מאת יצחק לבנון...) בכל פעם שפניתי. מודה לך ,שוב, על העזרה עם הג'וימקס.

למעלה