תפוז קנדי

Taz Mania

New member
תפוז קנדי ../images/Emo122.gif

בימים האחרונים נערך ויכוח סוער בלמה רשת על הגירה לקנדה. השפה בהודעות דוחה. מזל שתפוז נקי. עוד סיבה לרדת מלמה רשת ולעלות לתפוז.

Maple Leaf

New member
כן, או שכולם כאן ישנים ../images/Emo8.gif

גם אני שמתי לב לגל המתחדש של השמצות בלמה-נט סביב הנושא השחוק 'איפה יותר טוב'. תגידו, איפה האקשן? מתחיל להיות לי משעמם בעבודה ככה...
הטרולים בלמה-נט מספקים לפחות 20-30 הודעות ביום. כבר לא בטוח מה עדיף (כנראה זה האינסטינקט הישראלי להיכנס לויכוח בכל מחיר). מה דעתכם?

לפחות שם קורה משהו.

האמת שהויכוח שם מגעיל, אבל לפחות קורה שם משהו. פה זה קצת כמו שכונה קנדית. מנומסים, שומרים על שקט. מדי פעם שואלים איפה אפשר להשיג במבה או מילקי. שם האקשן, הדם, הפופוליטיקה. וכל אחד יחליט איפה טוב לו.

תודה על האישור. נראה לי שאנחנו

החלטנו. פשוט תבין בטורונטו לפחות זו עונת הפסטיבלים עכשיו. קשה להיות בכל מקום בעיר באותו זמן וגם להיות כאן בפורום. מה שנקרא עונת המלפפונים.

Taz Mania

New member
האקשן ודם, T3? ../images/Emo178.gif

אם כבר מדברים על אקשן ודם, מישהו ראה את T3? ובאותו משקל של למה רשת, מישהו ראה את הבלונדינית החוקית 2? המלצות?

T3 אם לא התכוונת למסוף הנוסעים ל

ישראל "טרמינל 3" בפירסון.. אז .. אצלנו מחכים לגירסת האימקס. ובאשר לבלונדינית לא מבזבזת את הזמן . אבל צפינו השבוע ברצח בהוליבוד. הריסון פורד מאבד מגמישותו וחינו.. וקצת מזדקן. ובכל זאת פעולה במיטבה. עכשיו באולמות הקולנוע.

blondini

New member
אקשן טוב...

ראיתי בסרט העבודה האיטלקית. למצוא את נמו הוא עוד אחד חביב ביותר.

drz400e

New member
ואנחנו את המטריX באיימקס

כמובן ,רק מהשורה האחורנה....אחרת יש צא'נס לקבל נקע בצוואר. אחלה סרט אקשן.

Maple Leaf

New member
פינת הקולנוע

אני במקרה דווקא ראיתי את Full Throttle - Charlies Angels 2. מין סרט רטרו לשנות ה-80 - בעיקר גרם לי לצחוק מכל מיני בדיחות קטנות על חשבון כל מיני סרטים מאז. בהחלט בידור חביב ולא מזיק, למרות המחסור בעלילה. דרך אגב, מישהו יודע אם צפויה גירסת IMAX ל-T3 ?

למעלה