תפוז על השטיח- בצפר 2019

תפוז על השטיח- בצפר 2019

ובכן, רועי היה חולה, אז נסעתי בלעדיו אל הסינמטק כדי לראות את בצפר 2019!

חששתי שאאחר אבל הגעתי בזמן והצטלמתי עם כל החשובים. עדי חבשוש, יעל טל, יובל סגל, אילן רוזנפלד, נדב אסולין, עומר עציון מלך העולם הזה, גיתית פישר, ארז בן הרוש (שיצר את הסדרה המקורית)...

ואז קים הגיעה. רצתי כדי להצטלם איתה והיא מן הסתם אמרה שהיא צריכה ללכת לעשות יח"צ. ואז גם עומר הגיע וכצפוי- בלגן מטורף. מעריצות שלו ממש כתבו שהיה בלגן רציני איתו. אתם חושבים שאפשר לשפר את נושא הבטיחות בהשקות? אגב, גם אימא של עומר הייתה (אפילו ישבה בשורה שלי!).

אז נכנסנו וראינו... עכשיו, מה אני אגיד לכם?

זה ענק.

כששמעתי שאילן משחזר את בצפר, אז חשבתי לעצמי בניגוד לכולם שזה יהיה נהדר. הרי הוא כותב טוב, הקאסט מופרע לגמרי... מה חסר?

אז בנאומים לפני הקרנת שלושת הפרקים הראשונים, ארז, אילן ומנהלת TEENNICK אמרו שבצפר הייתה סדרה חתרנית מאוד גם אז וגם היום. ובכלל, יהיו לנו כמה דברים מגניבים שהם מאוד סאטיריים. בכלל, היו כמה מקרים שתפסתי את הראש ולא האמנתי שמישהו אישר להם לשדר את זה בכלל בערוץ לילדים!!!!!!

אילן, אגב, מצא שיטה. הוא לא מודה לאף אחד (בגלל שפעם הוא שכח מישהו ואז כעסו עליו). הוא מאשים. הוא מאשים את מי שאחראי להפקה וכו'... הרי מי יבוא ויגיד "לא האשמת אותי"?! משפט מטומטם...

אז כמה רשמים קטנים:

עומר חזן בדמות מה זה סאטירית (ומקבל הכי הרבה תגובות).

קים לא ממש הופיעה אבל בדמות דומה למציאות (וגם טלי הופיעה! אין, כל המשפחה השבוע).

יונתן... שמעו, רועי שאל אם הדמות שלו תעסוק בגזעים, וכן. דברים שלא האמנתי שישדרו. בוזי מהתחנה, היזהר!

ראובת פשוט עלתה מדרגה.

עומר עציון בדמות קורעת.

חבש רק פותחת את הפה וכולם נקרעים מצחוק.

יובל קורע כהרגלו.

גיתית משחקת אותה.

אהרוני מופיע בסצנה אחת בערך, כל השאר הוא קרטון שמוצב במשרד שלו. הוא כנראה לא ממש מגיע.

אז אחרי (מה מוזר, אמרו שהכוכבים יעלו לבמה אבל פינו את כולנו בסוף - מה קרה בתל אביב היום?) יצאנו כולנו לרחוב. עומר ברח לו עם משפחתו הרחק הרחק מהמעריצות החושקות.

קים כן נשארה להצטלם (ואני את שלי עשיתי).

ואמרתי לנדב שזה מצחיק כמו לפני חמש עשרה שנה, והוא צחק ואמר שזה מה שהוא רצה לשמוע כל הזמן. כל אם ובת מקשיבות לראובת!

נהדר! רועי, תרגיש טוב...

בינתיים תקנאו.

Roei152

Well-known member
מנהל
שמח לשמוע שנהנת
וכמובן , תודה לענני תקשורת ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מבטיח שאת תבואי איתי
יוסי מה אתה מעדיף ? פלמ"ח או ספיידרז?

תראה, בהתחשב בזה שאת קים ועומר ראיתי ביחד...

אוף, העמדת אותי במצב לא נעים.
&nbsp
מצד אחד מיכל.
&nbsp
מצד שני עומר ואביב ודולב.
&nbsp
נראה לי פלמ"ח. אולי נצליח להצטלם עם עומר!

שיר m

Well-known member
זה בסדר

לכו שניכם, אני לא אוהבת להצטלם ואתם נהנים הרבה יותר:)

למעלה