תפוז נפל מאכזב.

שירז**

New member
תפוז נפל מאכזב.

כתבתי משהו מאוד חשוב , על הבן זוג שלא מכור , על ההרגשה שלו לזה שאישתו מכורה,דרגי טיפול בבעיה , רגשות האשם . הקינאה , עד שאספתי חומר לכתיבה הכל נימחק לי , ממש מאכזב.

שירז**

New member
התאבדויות בנט.

בשנים האחרנות חלה עליה מתמדת בשימוש בנט לצורך התאבדות , אעפ"י שיש אתרים מסויימים שמדריכים איך להתאבד בדיוק , חלק מהמחקר שפורסם באוני´ NYU ניו יורק מדבר על הצורך של המתאבד לעשות את זה דרך הרשת.האם בשל יחס שיקבל?פירסום? מה בעצם גורם למתאבד להיות מחובר לנט ולעשות את זה דרך הרשת שכולם יראו ? מצרפת כאן כתבה בנושא

e-magine

New member
שירז אנא תכתבי הודעה על כך בתפוז

און ליין, כדי שיראו שהגולשים סובלים מזה. אני ומנהלים אחרים הפנינו כבר תלונות בנושא ונאמר לנו שזה משהו בסיסטם ועובדים על זה.

שירז**

New member
e שמתי לב ששיפרת את האתר בית

שלך. אם תרצה בנוסף מאמרים שיכולים לעזור תפנה אלי למייל. לגבי קבוצת הטיפול שאתה שואף להגיע אליה , לפרסם שמות מטפלים אבדוק אם זה אפשרי ששמם יופיע כאן , על מנת להקל את החיפוש אחר איש מקצוע באמת טוב. רון בן דוד כתב מאמרים בנושא לא מעט אתה יוכל לפרסם גם אותם. בנושא ההתאבדויות בעיקר.

e-magine

New member
כן מידי פעם אני מוסיף תכנים

אני מחפש בעיקר בעברית כי רוב הישראלים לא מוכנים לנסות אפילו באנגלית
ראית את העמוד מaskme.com ?שהבאתי?

שירז**

New member
כן ראיתי כמו שאמרת

יש בעיה עם האנגלית , גם אני שמתי לב שלא כולם קוראים אנגלית בצורה שוטפת ולכן קשה להם לקרוא יותר מכמה שורות. אז תשתדל להוסיף את רוב המאמרים בעברית .האתר עצמו די מענין אם כי אני חושבת שאפשר למצוא עוד המון אתרים ניבחרים באנגלית אבל לא רואה בזה טעם כרגע לחפש את רוב החומר באנגלית בגלל הבעיה שציינת כאן .

e-magine

New member
נכון כי אפילו באתרים שצירפתי,

בכל אחד מהם אפשר להיות שעות, אני אפילו לא יכול להגיש שאני מיציתי אותם.

למעלה