תפוז משתלט על הHOME PAGE

MicMik

New member
כן

קורה מדי פעם, ואני נאלץ לשנות את זה בחזרה. לא מצאתי עדיין איך להמנע מזה.

זה הצ'אט

וההנהלה מודעת ומטפלת, יש להם איזו תקלה שזה כל הזמן חוזר... מקווה שיפתרו את זה בקרוב.

"תקלה"?

בעצם ברגע שאנחנו לוחצים על ACCEPT בצ'ט, המחשב טוען את תוכנת הצ'ט של תפוז. לכו תדעו מה עוד התוכנה עושה, חוץ מהצ'ט ושינוי הHOME PAGE...? אולי היא SPYWARE?

MicMik

New member
תכנה שמזהה Spayware על המחשב

אני לא יודע אם התכנה עצמה היא לא ספיי-ור, אבל היא מצאה אצלי על המחשב מלא מהחיידקים האלה. התכנה היא בחינם.

ADAWARE מצוינת, השאלה היא,

האם היא מזהה את הSPYWARE של תפוז? (שים לב, אנחנו מניחים כבר שתפוז התקין לנו SPYWARE. בעצם כאן מתחילה השמועה שמין הסתם תתגלגל הלאה לעיתונות ותהפוך לעובדה. נחמד, לא?)

Boston Guy

New member
יש מוצר עוד יותר טוב... SPYBOT

ראו לינק מצורף SPYBOT מזהה יותר "מרגלים" מ ADAWARE, ויותר מעודכן

אגב מוצרים, אני מאוד מאוכזב ממך../images/Emo8.gif

בוסטון גאי, בסקירה המצוינת שלך על כסאות תינוק ושאר חפצים לאם ולילד, שכחת את המוצר החיוני ביותר, ההצלה הגדולה ביותר, הפטנט הגדול ביותר של המאה.... קבלו את הDIAPER GENIE!

Boston Guy

New member
אני שונא אותם...

יש לי שניים כאלה בבית - ואני זה שצריך לרוקן אותם כל שבוע
כדי לא להעכיר את האווירה, לא אפצח בתאור פלסטי של החוויה...

tam1nj

New member
בוסטוןגיא - יכול להסביר להדיוטה

מה עושים אחרי שהורדנו את התוכנה, הרצנו אותה, ויצא מלאן אדומים וקצת שחורים וירוקים...... תודה מראש

MicMik

New member
לסגור את החלון המפחיד

ולעשות UnInstall לתכנית. ואז תנסי את Ad-Aware.

Boston Guy

New member
כל "אדום" כזה מסמן "מלשין"...

הכותב של SPYBOT הוא פרנואיד מוצהר, ששונא כל "מושתל" במחשב שלו שמספק למישהו אחר אינפורמציה על מנהגי הגלישה שלו (למשל). המון תכנות - חלקן גם "תמימות" לכאורה, אוספות מידע על מנהגי הגלישה שלך, אתרים אחרונים שניגשת אליהם, ושאר ירקות. הן מחזיקות את המידע הזה באחת (או יותר) מהצורות הבאות: "קוקיות" רישום ב REGISTRY של המחשב קבצים סודיים שהתכנה יוצרת. מידע זה "נשאב" על ידי האתר של התכנה, ומשמש לכל מיני צרכים - למשל להציג לך פרסומות שרלוונטיות למה שהם חושבים שאת מחפשת (על סמך מנהגי האינטרנט שלך), או כמו ש"אמזון" עושים - להציג לך מוצרים שאולי יעניינו אותך, על סמך הסטורית הקניות שלך אצלהם ומוצרים שחיפשת שם בעבר. האיש שפיתח את SPYBOT טוען (וכנראה שבצדק) שאיסוף האינפורמציה הזה פוגע בפרטיות שלך - ויכול לשמש גם למטרות רעות. לפיכך הוא מזהה לך כל פריט כזה - מסביר אותו - ונותן לך את האפשרות למחוק אותו או לבחור להשאיר אותו. אני חייב לציין, שבניגוד לאחרים כאן, אני התאכזבתי מ ADAWARE. לא מזמן הצליח איזשהוא "HIJACKER" להתלבש לי על הדפדפן בעבודה - (לא רק שהנבל הצליח להתקין את עצמו בלי שארגיש, הוא גם חיפש, מצא ו מחק את ADAWARE!) - וכשהתקנתי שוב ADAWARE הוא לא מצא את הנ"ל. SPYBOT מצא אותו תוך 10 דקות וחיסל אותו לחלוטין.

למעלה