תפוז לא פייר

למנהלי הפורום

תגידו , למה כשגיברת רונית "הניכבדה" "סקסית 23" לפני מספר ימים באה לבלוג והתגאתה במעשיה המכוערים שעשית לזוג מהחלומות ואני מצוטט את מה שרונית אמרה "איך אני גאה בעצמיך ראיתם איך הורדתי לזוג מהחלומת את הרייטינג אני ממש גאה בעצמי אני פשוט גדולה" והיא אמרה את זה ברוע ובגאווה וקיבלה תמורת ההודעה המכוערת שלה תגובות כמו שמגיע לה ואתם מחקתם את כול השרשרת הזאת כי לגיברת רונית "הניכבדה" לא מתאים התגובות של האנשים פה עליה ביגלל מה שהיא עשתה ואמרה או קיי סבבה מחקתם .....אבל למה לעזאזל אתם לא מוחקים את מה שהיא כותבת על זוג מהחלומות ואת הדיבור במסריח של השרלילונת בלילות גם היא מעליבה ופוגעת בהם ואתם נותנים להם חופשי פה לתחנן עליהם דברים, אז כניראה שהכול פה הולך רק בפרוטקציות או בעדיפויות אישית שלכם כלפי רונית אני אומר לכם דבר אחד אין פה צדק וגם אין פה חכמים כך שלא יצאתם לא צודקים ולא חכמים!...

תקשיב יקירי

אין לי עניין איתך ולא שום דבר זה לא עינייני המריבות כאןןןן אותנו זה לא מעניין אנחנו מזמינים גם אותך להנות בחדרנווווווו בכיףףףף

עמית אני קורא לך יצור

הכל חוקי, צריך לדעת להפסיד בכבוד רונית לא מצמידה אקדח לרקה של אף אחד ע"מ שייכנס לבלוג שלה אם זוג מהחלומות רוצים לנצח אז שיגוונו קצת ואולי הם יצליחו רונית מלכה כי היא יודעת איך לשחק ותבין, היא לא חייבת לך ולכמוך כלום. לא נאה לך? תקפוץ!!!

חוקי?... דיברתי פה על חוק?.....

ולהפסיד בכבוד?...אם כבר מדברים על הפסדים אז רונית זאת שהפסידה ולא זוג מהחלומות כי גם עם רונית תגוון את השידור שלה למאה אלף דברים ומינים שונית וזוג מהחלומות ישארו עם אותו שידור היא בחיים לא תנצח את זוג מהחלומות ....וכן לא נאה לי השידורים שלה ביגלל שהיא עושה אותם בצורה מכוערת אולי הם היא היית עושה את זה בצורה יפה ומכובדת לא הייתי מתבטה כן

אדון עמית

אני חוזרת ואומרת לך שאני לא מתערבת בבעיות שלכם זה לא עניינו ובאמת שאין צדק זאת תחרות מכורה אני בעד למי שמגיעה שיזכה לבריאותת באמת

למעלה