תפוז האלו

תפוז האלו ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מאז שהורידו את שיטת ה V יש לי בעיות
למה כל הודעות שאני קורא מסומנות כאילו לא קראתי
למה עד שזה סוף סוף עובד קצר אחד קטן או הפסקת חשמל מחזירה הכול כאילו לא קראתי למה עכשיו שסימנתי הכול כאילו קראתי ופיתאום יש לו קריזה לא לסמן לי
למה

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

גם לידידה שלי זה קורה. רק זה אפילו לא מסמן לה בכלל איזה הודעה היא קראה או לא אחרי ריפרש.
זה חוזר להיות אפור.

ganooov

New member
אתם צריכים לשדרג את האקספלורר ../images/Emo13.gif

לאקספלורר 5.5 ומעלה. סורי
.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ואם אתם משתמשים באקספלורר חדיש, נסו להמתין עד שהעמוד יעלה במלואו לפני שאתם קוראים את ההודעות.

פגעסוס

Well-known member
אהה...

זה נובע מהסיבה שככל הנראה הדפדפן מבצע שמירת הסטוריה בקובץ רק כאשר אתה סוגר אותו, או בכל זמן קבוע מסויים. וכשיש הפסקת חשמל, ההיסטוריה לא נשמרת בקובץ (כל מה שרשמתי כאן הוא הנחה המבוססת על נסיונות שביצעתי). ולכן, מאחר והסימון כיום הוא ע"פ הסטוריית הדפדפן, כאשר יש הפסקת חשמל, חלק מההודעות שנקראו לא מסומנות...

ranzz

New member
בערך ../images/Emo26.gif

מכירים את המסך של 2000 ואקס פי שבכיבוי המחשב אומר Saving your settings
טוב זה קורה גם ב98 ו95 וכל ווינדוס, רק שלא תמיד כתוב. בכל מקרה אם המחשב מתרסק בהפסקת חשמל או משהו דומה והתהליך הזה לא מתבצע, הרבה קבצי טמפ, קבצים מהקש, והזיכרון עצמו לא נשמרים ולא נעשה בהם כל שימוש כי בתהליך שמירת ה settings הם נהיים קבועים בתוכנה שלהם. לדוגמא: תפעילו שיר בווינאמפ, תטענו רשימה שלמה אפילו... תכבו את המחשב בלי הליך מסודר וכשהווינדוס יעלה הרשימה תעלם כליל.

פגעסוס

Well-known member
קיצר, כלום...

אולי אם תתאמץ תצליח לשכנע את ביל גייטס לפתח מנגנון נגד הפסקות חשמל...

למעלה