תפוז, בוש והיכלם לך!

אופס...

New member
תפוז, בוש והיכלם לך!

אוקיי, אז לא כתבתי כאן כמה שבועות, או כמה חודשים או מה שזה יהיה, אנא עארף... אבל ככה מוחקים את הבנאדם מרשימת החברים כאילו הוא לא קיים??? ככה מוציאים להורג בלי משפט? בלי לשמוע את טיעוני ההגנה? מה יש, התנהגתי לא יפה? שמעתם אותי מתלונן פעם על הקפה כאן? (או על ארבל מהכרמל...?) בחיים לא !!! בנאדם מנתקים לו את החשמל - שולחים קודם התראה. פושט רגל - החוק קובע שצריך להשאיר לו גג לראשו. עבריין מורשע - לפעמים נותנים לו על תנאי, הזדמנות שניה, עאלק. אבל פה? יוק. אתה לא כותב - משמע אתה לא קיים. תרשו לי לסיים במילותיו של דוד לוי כשהוא מחקה את טוביה צפיר: לא יעלה על הדעת !!! זו לא פררוגטיבה של תפוז להעלים ככה אנשים. הקיצער, אני כאן.

שרי42

New member
גם אני :))) כאן.....

אז מה...אז מה אם אין לי כל כך זמן להכנס למחשב בתקופה האחרונה ואז מה אם מוזת הכתיבה לא ממש מדפקת על דלתי...ככה מוצאים להורג? בלי כל התראה מוקדמת? אני? שבניתי, טיפחתי, השקעתי בעזרים טאקטים.....(וגם אתה אופס...) ממש חוצפה שנארגן לנו איזה כוס קפה...רק לשנינו?....הא?

שרי42

New member
אמרתי לך.....

ראית מה שלחץ מתון עושה? במדינה הזו הכל בכוח ;-)

אופס...

New member
תני להם בכוס קפה, שרי!!!

...אבל שלא יישפך על העזרים טאקטיים החדשים (עכשיו בטח יבואו וישאלו באיזה עזרים שרי ואופס משתמשים...)

שרי42

New member
ולנו ....

יש תשובה מוכנה לא? עזר מציון....עזרה ונחמיה.... תן להם שיתאמצו חחחחחחחחחחח

שרי42

New member
היד....

של שרה...עושה נפלאות היד הזו......עזר חשוב ביותר שאכין תה?

אופס...

New member
שיטטטטטטטטטטט !!!!!!!!!

זאת היתה היד של שרה ??? בטח תה, עם לימון וטיפת רגיעון...

שרי42

New member
ממתי אתה מהמתחסדים???????????

פתאום הנוף מענין אותך.......לאן הגענו?????????

שרי42

New member
תלוי מתי........

...ושלא תעיז עם המשפט....כל מה שתלוי נופל ומתיבש חחחחחחחחחחחחח

שרי42

New member
תלוי מתי........

...ושלא תעיז עם המשפט....כל מה שתלוי נופל ומתיבש חחחחחחחחחחחחח תביא שמיכה...קר לי

למעלה