D danduuu New member 25/1/07 #3 ../images/Emo99.gif פרוייקט מעולה../images/Emo47.gif זה ממש שיר טוב ממנו, אם אני לא טועה זה השיר שליב קריסטין שרה בו(?) השיר של מרקו ושארון יפה גם
../images/Emo99.gif פרוייקט מעולה../images/Emo47.gif זה ממש שיר טוב ממנו, אם אני לא טועה זה השיר שליב קריסטין שרה בו(?) השיר של מרקו ושארון יפה גם
B Blade Of Fire New member 26/1/07 #7 לא להקה! הרכב!../images/Emo3.gif בטח מעולה... שיר 4, דואט בין מרקו לשרון... לא יכול להיות יותר מושלם
E Elpar New member 26/1/07 #8 Blind Guardin - Nightfall יש להם מוזיקה ממש יפה! אני חושב שהם להקת פאוור מטאל... להקה ממש ממש טובה! סולן שר בקלין ממש ממש יפה וגיטרות ממש יפות
Blind Guardin - Nightfall יש להם מוזיקה ממש יפה! אני חושב שהם להקת פאוור מטאל... להקה ממש ממש טובה! סולן שר בקלין ממש ממש יפה וגיטרות ממש יפות
A Amir Noy New member 26/1/07 #10 Blind Guardian../images/Emo99.gif להקה אדירה!!! אני בדיוק שומע את The Soulforged
L little WhiSper New member 27/1/07 #22 ../images/Emo99.gif אווווף הוא הגיע לגלגלצ ואמ.טי.וי ועכשיו הם כולם יהרסו אותו
L little WhiSper New member 29/1/07 #36 אם זה ככה אז אנחנו עוד במצב טוב... יחסית. אל תדאגי גם תורך יגיע
ו ויקס New member 29/1/07 #34 ../images/Emo45.gif ועדיין אני חופרת על השיר של MCR היה פיגוע באילת...אני כמו אמא לחוצה התחלתי עם טלפונים לחברות.. כולן בסדר :]
../images/Emo45.gif ועדיין אני חופרת על השיר של MCR היה פיגוע באילת...אני כמו אמא לחוצה התחלתי עם טלפונים לחברות.. כולן בסדר :]
D danduuu New member 30/1/07 #38 כן זה היה פחיד, שמעתי על זה באמצע שיעור וישר נלחצתי כי החברה הכי טובה שלי, שאיתה הייתי חצי חופש גדול באילת, אז חצי מהמשפחה שלה שם ונלחצתי ישר רצתי להודיע לה והיא התקשרה למשפחה שלה וגם הכל היה בסדר ברוך השם.
כן זה היה פחיד, שמעתי על זה באמצע שיעור וישר נלחצתי כי החברה הכי טובה שלי, שאיתה הייתי חצי חופש גדול באילת, אז חצי מהמשפחה שלה שם ונלחצתי ישר רצתי להודיע לה והיא התקשרה למשפחה שלה וגם הכל היה בסדר ברוך השם.