תפוזנות או

shellyland

New member
על מה אתה מדבר?

אני אמש ראיתי לראשונה את הפרסומת של פאנטה אשכוליות והחלטתי להפסיק לשתות את זה (במסגרת חברי הפורום מצהירים את מי הם מחרימים). פשוט דוחה. ועוד יותר דוחה האופי ה"הומוריסטי" שהם מנסים להעניק לזה בכוח. יעני: למקרה שאת פמיניסטית ולא הבנת: צוחקים איתך! הבדיחה של פרופיל חדש הרבה יותר מצחיקה.

נץ666

New member
אני כבר טעמתי לפני שבועיים

לפני הפרסומת שכלל לא ראיתי. הטעם מתוק עד בחילה. טעם האשכולית נרמז בעדינות. לא שווה.

shellyland

New member
מתה על משקאות קלים (בעיקר תוססים)

שאפשר להיחנק בהם מרוב חומרי טעם, ריח, בצע וחומצות מאכל. זה פטי'ש שלי. מכיר את הבקבוקים של סופט-דרינק שמוכרים בירושלים? אלה עם הצבע האדום והכחול והירוק? כאלה! פאנטה שוקאטה היא אחת ההמצאות הגאוניות של העשור! אבל אני ברוגז עם פאנטה.

אם את מתכוונת ל"סופר-דרינק"

אז יש אחד כזה בצבע ורוד זוהר שמתיימר להיות בטעם אשכולית אדומה. יאמי!

shellyland

New member
כן! כן! כזה! יאמי!

וגם התותית האדומה שלהם וגם הכחול העאלק-טרופי. יש להם משקאות בצבעים שמותרים רק בקוקטיילים אלכוהוליים.

mihmesh

New member
צקק, צקק

הכנה לכימותרפייה

mihmesh

New member
לך אני מאמין גם כשאת משקרת, אהובה

לה אני לא מאמין, שהיא מכניסה את ה-Eכסה הזה לגוף.

shellyland

New member
אם תראה את הגוף שלי

תאמין שאני מכניסה לתוכו הכל בלי הבחנה (וגם אבחנה).

shellyland

New member
לגבי הפרסומת:

יש שם רמיזה מאוד בלתי עדינה לפרסומת המושמצת "אשכוליות או לא להיות" משנות ה-80, בה ראו נשים שופעות חזה בחולצה צהובה וצמודה מנענעות את האשכוליות שלהן בהנאה, כאילו זה כל מה שחשוב להן בחיים. פאנטה, בקטע של צחוקים, לקחו שני חצאי-אשכולית והדוגמנית אוחזת אותם כך שהם יעמדו בדיוק במקום בו עומד החזה שלה כשגם "הפיטמה" ממקומת היטב) ואז, בהנאה רבה היא סוחטת אותם ויוצא מיץ. ובמסגרת הקו הקבוע של פאנטה, של "תשתחרר, על תהיה כזה כבד, לא צריך לקחת כל דבר ברצינות" מופיעה הכתובית "צוחקים איתך", שכמובן משמשת פה בכפל משמעות, על רקע צחוקה של הסוחטת. איכסה, פיכסה, כיכסה. בוז לפאנטה.

יש לי סיבה טובה עוד יותר להתעצבן

מהפרסומת. "חוקי פאנטה" הם חיקוי ברור ודי עלוב ל"חוקי ניבן".

למעלה