תפוזבל מחק לי הודעה

תפוזבל מחק לי הודעה

היום בעיתון ממון פורסמה כתבה על זה שאפשר לפתוח חנות ב.. פייסבוק. מקבלים כסף באמצעות הפייפאל, כל החנות בעברית, בדף הפייסבוק שלכם. לא הבנתי אם אפשר לפתוח יותר מחנות אחת על אותו חשבון. הכל כרגע חינם (בהמשך כנראה יהיה בתשלום כלשהו) אז אין לי שום צורך לייחצן את העניין, חוץ מהמון התלהבות. הנה הלינק למתעניינים.

ozitex

New member
נושא נדוש שנטחן

כבר בפורום זה באופן פרטני. החבר מאיר שמחי סיפר כאן בפרוטרוט על הפלא. עדיין לא קיבלתי משוב ממישהו שעשה שם את המיליון השני שלו..הממ וגם לא את הראשון.
נשמח לקבל משובים חיוביים..

באמת?

קראתי את זה רק היום בממון. חשבתי שזה חדש.
איך מוצאים כאן את ההודעה שלו? ואני לא מצפה לעשות מזה את המיליון.. ממש לא. אבל כן מצפה למכור שם, מה שבאיביי אני לא מצליחה לעשות, עקב מגבלת אנגלית.

ozitex

New member
תתחילי מכאן

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1748&MessageId=141898345 אבל אם תבצעי את החיפוש על המילה פייסבוק תקבלי הודעות רבות הקשורות לאותו נושא. במדינה הזאת מתעוררים מאוחר אבל מי שקורא את הפורום כאן מקבל את כל המידה בזמן אמת ולא חודשיים אחרי..
ממון זה עיתון ארכאי כנראה..חח

מצאתי בנתיים ../images/Emo13.gif

ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא. העלת דיון מעניין שם עם הלא עשים עסקים עם חברים. אני מתייחסת לפרופיל פייסבוק שלי כאל עסקי בלבד. חברים אישיים לא נכנסים לשם. מעדיפה לדבר איתם במסנג'ר או עדיף בטלפון או בכלל עדיף להפגש ולא בפייסבוק. לכן זו פלטפורמה נהדרת עבורי להגיע לקהל חדש. וכן, לצבור רשימת תפוצה זו אכן עבודת נמלים. לא סתם יש חברות שמתמחות בדיוק בזה.
ודווקא לי כל ההרשמה לקחה בדיוק דקה וחצי. ממש קל ונוח. ואם כבר שאלה- אפשר לקבל כסף לפייפאל גם אם לא מקושר לשם כרטיס אשראי?

ozitex

New member
בהחלט

אני מסכים איתך שניתן לפתח עסקים גם על בסיס פלטפרומה כמו רשת חברתית. עניין של תפיסה עסקית, רק שהעבודה של רכישת רשימת תפוצה היא עבודה סיזיפית כאן כיוון שיש צורך באיסוף של אנשים המתעניינים ספציפית במוצרים שלך, עכשיו, לך תחבר אדם למוצר OUT OF NOWHERE... לו יש לך למשל סופרמרקט ובו מצבור גדול של ממוצרים השווים לכל נפש ושהסיכוי שאחד לכל עשרה אנשים ירצה, זה כבר סיפור אחד אבל אם את מתמחה בחפצי אמנות מהמאה ה-18...את הבנת כבר למה אני מתכוון. כסף לפייפל ניתן לקבל כפי שמקבלים כל תשלום המתבצע דרך כרטיס אשראי. לא חובה שלמשלם יהיה חשבון פייפל, אבל חובה שלמקבל יהיה חשבון פייפל שכרטיס אשראי המקושר אליו הוא הכרח.

ברור

כמו שאמרתי, יש חברות שמתמחות בדיוק בזה- ניהול דפי פייסבוק של עסקים. למזלי יש לי מגוון רחב של מוצרים, שאכן אחד מכל עשרה יכול להתחתבר אליהם
אז אם כך, צריך שיהיה כרטיס מקושר אל פייפל לפני שמתחילים לקבל כסף או שאפשר לקשר אליו כרטיס רק כשרוצים למשוך את הכסף שמצטבר שם?

ozitex

New member
כרטיס פייפל

אי אפשר לפתוח חשבון פייפל כלל ללא כרטיס אשראי.

אז איך פתחתי אחד?

כנראה שטכנית אפשר אבל הוא לא פעיל. ולא הבנתי איך אני שולחת לינקים למוצר ספציפי שאני רוצה למכור ברחבי הפייסבוק, כולל התמונה שלו. משום מה זה לא מצליח לי. מישהו?

ozitex

New member
:) אין חיה כזאת

בתהליך פתיחת החשבון את מתבקשת להכניס מספר כרטיס אשראי. כשפתחת את החשבון גם אז הכנסת כרטיס אשראי. את פשוט לא זוכרת. לגבי כל הנושא של מכירות דרך פייסבוק, עד כמה שידוע לי אין בפורום הזה ובישראל בכלל הרבה אנשים שעושים את זה או מנוסים בזה.

לא הכנסתי

פשוט כי לא היה לי אז.
הוא כן שלח לי תזכורות להכניס כרטיס אשראי, קצת התעלמתי מהן. והנה אתמול נכנסתי בהצלחה רבה לחשבון שלי, שפתחתי בזמנו. טוב, אמצא את הדרך. תודה.

ozitex

New member
היום, בתהליך ההרשמה

חובה להכניס כרטיס אחרת אי אפשר להשלים רישום. גם כעת כשאין לך כרטיס מאושרר בחשבון החשבון חסר ערך בעצם.

למעלה