``תעתוע`` / עוד אחד משירי

``תעתוע`` / עוד אחד משירי

וכשהלכתי ממך לא הזלת ולו דמעה, להראות קצת געגוע השארת אותי לבד בתוך מחול של תעתוע, תעתוע של מחול שדים של רוחות תעתוע שהוביל אותי לאפיסת כוחות. ואני לא שומר לך טינה ולא אכריח אותך להיות חלק ממני אם את אינך רוצה בכך גם אני לא רוצה כבר שתהיי חלק מחיי - איני רואה בכך כל הכרח אני רק רוצה להודות לך על אותם הדברים היפים שהיו ואכן היו גם כאלה נכון היו גם מריבות הרי זה בין כל בני זוג - אבל טוב נו מילא, אני לי כוונות להתנצח אתך אלא רק להגיד יפה שלום ולקוות שאולי עוד נתראה בבוא היום גם לאחר הפרידה אני רואה בך חברה טובה ואשת שיחה אחת כזאת שאפשר לספר לה הכל כן כן אפילו סתם בדיחה אני יודע שהפרידה ביננו הולכת להיות קרובה מתמיד אך אני לומד מן העבר וצועד חמודה לעבר העתיד ובאמת באמת שאין בי שום תחושה של כעס או של טינה אני יודע חמודה שאולי את לי לא מאמינה נכון, יצאתי מכל העסק הזה פגוע נכון, זה היה כמו תעתוע אך מבחינתי הכל עבר וכשפי שאמרתי צריך להמשיך הלאה ולא להסתכל לעבר העבר ואם כבר להסתכל אז זה בחטף, ולו רק לצורך חשבון נפש ולימוד להמשיך לצעוד ולצבוט עוד מיתר על העוד. אז באמת באמת שאינני כועס, ולו נותר לי אלא לכבד את רצונך ומקווה שביום מן הימים נתראה במעוני או במעונך ושוב תודה על אותם רגעים יפים שהיו - ואכן היו כאלה נכון היו גם מריבות כמו בין כל בני זוג טוב נו מילא אז אאחל לך בהצלחה מכל הלב בדרך שבה את בוחרת ללכת מרגע זה ואילך לא אכריח אותך להיות איתי - כי לא רואה בזה הכרח אז באמת בהצלחה, ובאמת באמת מכל הלב, כי משהו בתוכי עדיין אותך אוהב *****מוקדש לאשתי לשעבר******** - קפצתי לביקור (פברואר 2001)

לורה..

New member
קפצתי - זה מקסים

אני מקווה מאד שגם אשתך לשעבר קראה את זה.... ואם לא,תן לה לקרוא את זה.... אי אפשר לקרוא שורות אלו ולהישאר אדיש. שתדע רק טוב לורה

אלמוגית

New member
קפצתי אני איתך

לקפצתי הכאב ניראה מכל מילה כל מילה נכנסת ישירות ללב הלוואי ותראה את האושר הלוא הוא כאן רק אתה צריך לקחת אותו. לגעת בו יבואו ימים אחרים כי מה אומרות הסבתות כאשר נסגרת דלת נפתח חלון אני מאחלת לך מכל הלב שתמצא סוף כל סוף את האחת שבאמת מתאימה לך ואיך אומרים הסיפורים וחיו באושר ועושר רק צריכה ליהיות סבלנות מכינרת אחרת

uzi55

New member
תפסיק להתבכיין !!!

תפשיל שרוולים, ``תתחיל ללמוד לקבל וגם לקחת``... (אלו מילותיך). תתחיל ליישם והכל יהיה טוב. מהאופטימית רווית !

למעלה