תעתועי רדיפה....

odo13z

New member
תעתועי רדיפה....../images/Emo66.gif

הבוקר מלא רוחות רפאים מאיימות.... מילים לא מובנות...... או אולי לא מוכן להודות..... דברי חנופה.....שנועדו רק להסיט.... להזיק...... כאילו......מילים של "הבנה"...... צביעות חסודה.......רשעה...... תופסות "טרמפ"....על רגע של חולשה...... צובעות מגע זר את האהבה....... אין סליחה....... כפרה........ מרדף חסר פשרות. עד ווידוא פרדה. ווידוא הרגה....... אולי..... זו לא סיבה. אולי..... זה רק תירוץ. רק אכזבה.

ריקי די

New member
כל בוקר

כל בוקר יש לי דיבור ישיר עם רוחות רפאים המבליחות ללא קול, מקפצות בזריזות וערמומיות תופסות את המבט ומצחקקות להן תחת האדוות כשקרניים מתעלסות עם המים. חוצצות בין שפיותי לעולם הדממה. לפתע נעלמות. מישהו כיסה את השמש.

יערית 1

New member
חוטים של עדנה../images/Emo20.gif

אמרת שהשמש זורחת בליבך כאשר אני מביטה לתוך עיניך, אמרת שליבך רוקם חוטים של עדנה כשפרשתי לך מרבד אהבתי, אמרת שאפסע בשבילי כיסופים וסער וצללתי במערבולת תשוקתי. וכשפרשת בפניי שטיח אהבתך באהבה כואבת נלכדתי בתוכך .

כשהשמיים בוכים

ביום כזה כשהשמיים בוכים הלב מתמלא באשר וחיוכים כי אדמה צמאה וחרבה סופגת מתמלאה מים באהבה אבל יש ימים אף שהחמה זורחת באור מלבלב הלב עצוב,,מתכווץ מכאב וקרן אור של תקווה מפלסת ופותחת צוהר לנועם ושלווה. אז כשקודרים פני השמיים ועננים מסתירים את פני החמה היא עדיין שם, ממתינה לצאת במלוא הדרה וחומה ואמר ידיד יקר: לכל "חורף" יש סוף, גם הוא נראה רחוק. תמונה זו צילמתי בשבת, בים בשעות הצהריים המאוחרות

תעתועי רדיפה

אני יכולה לראות את כל רוחות הרפאים צובאות על פתחי מעוני מגרדות את הדלת נוקשות על חלוני לפעמים אפילו נדמה לי שהרוחות באות מתוכי מסעירות בי כל רוגע שואבות את כוחי ואני יכולה להצטער שכבר אין בי מנוח ואני יכולה לכעוס ואני יכולה לצרוח אבל זה בתוכי בתוכי סר כוחי.

ר ש פ י ם

New member
אין מחילה

בעמק שלי כבר אין רפאים טווסים פורסים זנב בניסיון נואש חנופה לא עוזרת. מילות אהבה עוטות תירוצים חסדים בגמילה אכזבה. למגעים זרים אין מחילה

kisufit0

New member
רוח רוח

זה אתה שעושה רוח מוציא לי את כל מצב הרוח יצאה לי מהמפרשים הרוח זרקתי עליך את המפוח כי התנהגת כמו נ.. נפוח ועכשיו, אולי ננוח?

../images/Emo203.gifרוח

כרוח אצא לשוח רוצה כבר לנוח אל נא תהיה קשוח רשום עלי כמו על לוח. צייר עלי קוויך תן בי אותותייך שמור עלי-עלייך אמצני בזרועותייך.

גדעון היחידי

New member
מנהל
כיסו את השמש.. אם עננים כיסו את השמש ברקים חישמלו את הרקיע רעמים קרעו את השקט וגשם זלעפות ניתך על פני הקרקע זה נפלא. אדמתינו רווה. אך אין זה אומר שהשמש אינה היא במקומה ניצבת רק מוסתרת. וכשיגיע זמן היא תפרוץ מבין העננים ותשוב תעניק לנו מחומה.

למעלה