תעשית השקר

Berethor

New member
הכי הגיוני מבין הסרות השיער האחרות עבור אישה, לא אמרתי שחובה

נתתי את "עיצוב" הגבות כדוגמא למשהו הכי לא נחוץ ואת השפם כמשהו הכי הגיוני, וככה זה באמת. כמעט כל דבר שקשור "לטיפוח" הוא שקרי, במיוחד אם האישה לא מספרת לגבר על כך שהיא עושה או עשתה את זה, ושזה לא טבעי אצלה, ואם הגבר מצידו לא יודע על כך מבלי שהאישה תספר לו. שפם נקשר לדבר הכי "גברי" מבין כל שיער גוף אחר, זאת בדיוק הסיבה שזה גם החלק הכי מובן, אם כי מסופר על נשות הגמדים, שלא רק שיש להן שפם אלא אפילו זקן, ככה שאפילו עם זה אפשר להסתדר.

שיערות ברגליים זה גם הגיוני?

זה גם נחשב משהו גברי.

בקיצור אני מנסה לומר בעצם שאתם כותבים פה משהו שאני מבינה.
כל השפכטלים על הפנים, שינוי צבע שיער קיצוני, אלו דברים שמשנים את הפנים, משנים את השיער זה מצג שקר.
ניתוחים קומסטיים למיניהם, זה גם מצג שקרי, זה לא מה שאלוהים נתן.
לי זה לא מפריע, כל אישה רשאית לעשות מה שבא לה עם הגוף שלה,העיקר שטוב לה.
אני רק לא מבינה אם אתם נגד מצג שקרי, אז למה להיות סבבה עם הסרת שיער :)

Berethor

New member
לא גברי ברמה של שיער בפנים, לכן זה מפריע הרבה פחות לגברים

זאת בדיוק הסיבה שלנשים לא צומח זקן באופן טבעי, בדרך כלל, בעוד ששערות ברגליים כן צומחות אצל נשים בדרך כלל, ונשים שאין להן שיערות ברגליים זה משום שהן מסירות אותן, ברוב המקרים. העובדה שדברים "קוסמטיים" הם הרבה יותר מלאכותיים ולא נחוצים היא אחת הסיבות לכך שהם הכי שקריים, וניתוחים פלסטיים הם אפילו יותר שקריים מאשר דברים כמו איפור וצביעת שיער לדעתי, במיוחד אם הגבר לא מודע לכך שזה לא טבעי, לא במקרה בנושא של חזה למשל כמעט כל מפורסמת צריכה להודות באם החזה שלה הוא טבעי או לא טבעי, וזה לא שגבר לא יכול לגלות את זה לבד אם צריך, ברוב המקרים. גברים לא אוהבים שמשקרים עליהם, וגברים לא אוהבים נשים מתחסדות, לך זה לא מפריע אבל לנו זה כן מפריע, במיוחד אם מדובר במישהו שמכירים לקשר רציני. זה שמשהי מסירה שיער גוף זה הרבה יותר קל לגלות, מאשר שיער צבוע.

אין לך בעיה עם הורדה מלאכותית אבל יש לך בעיה עם תוספת?

מה בעצם ההבדל? בשני המקרים זה לא טבעי, זה שקר אמרת, לא?
זה מצג שקר.
איך מריחת לק עושה כזה הבדל מטורף בלוק של האישה שאם תראה אותה בלי לק תגיד לעצמך "וואלה היא הרבה יותר יפה בלי לק"?
יש שינויים שעושים הבדל גדול ויש כאלו שפחות.
שחרחורת שתצבע לבלונד או ההיפך, זה חתיכת שינוי בבנאדם, את זה אני מבינה.
אבל לק? בניה? קצת מסקרה וסומק בפנים? זה מה שעושה את ההבדל בין אמת לשקר?

ממש לא

מה שאני אומרת, זה שאני עושה מה באלי.
אבל אל תתפלא על נשים אחרות שמונעות לפי תכתיבים חברתיים.
&nbsp
החברה שלנו חיה לפי נורמות ומוסכמות חברתיות.
עד לפני 100 שנה נשים לא היו עושות שחי ומפשעות, היום כולן עושות.
בשנים האחרונות קבוצת פמניסטיות החליטו שהן לא מגלחות,
לי אין בעיה עם זה כל עוד אנלא צכה לראות אתזה מול העיניים.
&nbsp
&nbsp

wish2

New member
לא לא לא לא לא פרנקקקקקקק

יו איזה אחלה שרשור הרמת פה.
באסה שבאתי רק עכשיו.
לא יודעת מאיפה לתקוף את זה.
ולא יודעת איך אתה.
אבל כל הקטע של תעשיית היופי והטקסים הנלווים זה משהו שגברים דורשים
הורדת שיער מכל הגוף.מהכל!!!!!!!!!! זה נהיה משהו אשכרה גברים מבקשים יש אפילו חצופים ששואלים אותך אם את מורידה הכל למטה עוד לפני שנכנסו לך ללשון.
העולם הזה נראה כאילו כמה שיש יותר נשים שנראות טוב אז ככה הביטחון שלהן יורד.
כמו עקומה הפוכה כזו, לא הגיונית.
כי הדרישה לאידיאל יופי מחורבן נהייתה כמעט בלתי אפשרית.
&nbsp

Berethor

New member
הגברים האלו הם לא חצופים, אלא הם רוצים לברר מראש, זה לגיטימי

לי אישית שיער גוף לא מפריע, אבל מי שזה מפריע לו, טוב שהוא שואל את זה אותך עוד לפני שקרה משהו בניכם, כן אפילו התנשקות. למה את חושבת שהיה עדיף שהיה מתנשק איתך ואחר כך שואל, ואם היית עונה לו שלא הוא היה עוזב אותך, לדעתי במקרה כזה הנזק היה יכול להיות גדול יותר, אלא אם כן את רואה בנשיקה דבר של מה בכך. הגברים האלו כנים ומוסריים בדרכם שלהם, מבררים כל מה שחשוב מראש.

wish2

New member
זו לא נראית לך חוצפה לשאול אותי מה קורה לי בין הרגליים

לפני שהכרנו מעט???
&nbsp

Berethor

New member
זה ישיר ונועז בעיקר, זאת "חוצפה" שהיא לגיטימית לחלוטין לדעתי

גם לי באופן אישי יצא לגלות דברים מהסוג הזה על נשים מבלי שהיה ביננו משהו מיני, ואני מאמין גדול "בידע זה כוח", אני מעדיף לדעת כמה שיותר על פרטנרית פוטנציאלית, לא אוהב סודות ושקרים, וככה אני מחליט אם שווה לי בכלל להיות איתה בצורה מודעת לחלוטין. אנשים שמגלים דברים כאלה רק שהם מגיעים למיטה זה טיפשי מאוד לדעתי, ואני גם סבור שאם גבר היה עוזב אותך בגלל שלא הסרת שיער באיזור זה או אחר אחרי שאת בעירום זה היה לא נעים לך הרבה יותר מאשר לענות על השאלה. לא יודע מזה בשבילך "הכרנו מעט" אבל אני לא מחשיב התנשקות "להכרנו מעט" אלא "לקצת" מעבר לזה. אם זה גבר שאת מכירה למטרה רומנטית או/ו מינית, זה לגיטימי שהוא יברר על דברים מיניים איתך מראש, "לא קונים חתול בשק". לא משנה כמה מפריע לך להוריד שיער גוף, עדיף שתראי דברים בצורה קצת יותר אובייקטיבית, אם היה משהו שמאוד מפריע לך אצל הגבר, לא היית רוצה לברר את זה בשלב כמה שיותר מוקדם? במקום לברר את זה בשלב בעייתי יותר, ובנוסף לכך גם לבזבז תזמן של שניכם. מה שהולך בין הרגליים הוא מאוד רלוונטי לקשרים מיניים, מה לעשות.

wish2

New member
אתה היית שואל משהו כזה בחורה שרק הכרת?

בפגישה ראשונה.היית שואל?
בשיחה ראשונה.
ותגיד לי...4מה עם הקסם שיש בלגלות לבד?
מה עם זה שצריכים להיות גבולות אינטימיות בהתחלה שהפריצה תבוא בהם לאט,בזרימה ולא בהתקפה?

Berethor

New member
אני לא מאמין "בקסם שבלגלות לבד", בעיקר צרות יש מזה, מבחינתי

מעדיף לחסוך מעצמי גם "הפתעות טובות" וגם "הפתעות רעות" במיוחד בנושאים שכאלה, אם יש מולי דף עם כל הנתונים של האישה, פיזיים ואישיותיים, זה כל מה שאני צריך, אבל כמובן שיש קודם כל חשיבות יותר גדולה לנתונים שלי אישית יותר חשובים, במקרה לי שיער גוף לא מפריע, אבל לגברים שזה כן מפריע, זה לגיטימי ואף מומלץ שיבררו על זה כבר בשלב מוקדם. לגבי פגישה ראשונה, תלוי בקצב שלה, אם זה הולך לכוון מיני כבר בשלב מוקדם אז כן לברר על זה כמה שיותר מוקדם, ואם לא אז אני מוכן לשמור את השאלות הכי חשובים שהן גם הכי אינטימיות לשלב מאוחר יותר, אבל זה גם משום שאני גבר סבלני. בכל אופן הכי חשוב בשבילי זה לברר את זה לפני שקורה משהו אינטימי, כי אני מעדיף לדעת מראש אם זה מתאים לי או לא. גברים הם אנשים החלטיים בדרך כלל, אם גבר מחליט או מרגיש ששיער למטה מפריע לו, אז הוא לא ישנה את דעתו ברגע האחרון, למעשה אפילו אם הוא היה שוכב איתך, סביר להניח שעדיין זה היה ממשיך להפריע לו בהמשך, והוא היה דורש ממך להסיר תשיער או עוזב אותך. אני באמת לא מבין מה הבעיה לענות על השאלה הזאת לגבר שאת מכירה למטרה אינטימית, אם זה היה סתם גבר מהרחוב אז כנראה שזה לא באמת היה עניינו, אבל במקרה הזה זה כן עניינו. חוץ מזה על סמך מה החלטת שהוא "תוקף" אותך? הוא סך הכל שאל שאלה "מינית", ואפילו היא לא כזאת מינית, הוא לא שאל אותך איזה אקטים מיניים את מעוניינת בהם, הוא סך הכל שאל אם את מורידה שיער גוף, בכל הגוף, מה שנקרא, למה כל כך קשה לענות על זה?

wish2

New member
סתם לידיעה

אני כן מורידה איפה שאני שונאת ששואלים אותי.
ובכנות אני אומר שזה התחיל אצלי בגלל דרישה גברית.
פשוט נראה לי שזו גסות רוח לשאול זה הכל.
אבל אני מוסיפה ואומרת שהכל תלוי באיך מגישים את השאלה ובאיזו סיטואציה.
אם זה בא אחרי שאלון של מה את עושה בחיים מה את אוהבת לאכול ואז האם את מורידה למטה הכל אז זה חרא.
&nbsp

Berethor

New member
בסדר אז אין לך מה להסתיר מהם אם כך, סתם עשית מזה סיפור לדעתי

בדרך כלל זאת גם התשובה שמי ששואל את השאלה הזאת רוצה לשמוע. את "נלחמת" במלחמה שלא קשורה עליך, ואת כאילו גורמת להם לחשוב שאת לא עושה את זה למרות שאת כן עושה את זה, ככה שזה מיותר לחלוטין לדעתי. את פשוט יכולה לענות להם שכן והם היו מבסוטים. אם את לא תתייחסי לשאלה הזאת בצורה כל כך קשה אז הכל יהיה בסדר, אולי התחלת להסיר שם שיער בגלל דרישה גברית, אבל עכשיו זה במלא משהו שאת עושה, אז זה כבר לא ממש משנה מאיפה זה התחיל. עם השאלון הזה אולי הם מנסים לגרום לזה להיות שאלה יותר ספונטנית, חשבת על זה?

Berethor

New member
אתה מודע לכך שזה לא רק עניין של שקרים אלא גם עניין חברתי?

הרי שבסופו של דבר רוב הדברים האלה דורשים מנשים לבזבז הרבה זמן וכסף, וזה גם מזיק לבריאות של נשים. מבחינתי באמת נשים יכולות לוותר על כל הדברים האלו, אבל נשים רבות פוחדות שאחרת גברים לא ירצו אותן, עם המראה הטבעי שלהן, בכל אופן אני מאמין גדול ביופי טבעי, ואני סבור שאני לא הגבר היחיד שמעדיף יופי טבעי.

ALIsuperstar

New member
החברה מכתיבה את הכללים...

בדיוק כמו השרשור שפתחת. כמה כבר גברים מורידים שיער, לובשים מעיל עור ורוכבים על אופנוע עם בונוס קצת חיספוס בזיפים... נשים מוכרות לנו יופי חיצוני, בדיוק כמו שאנחנו מוכרים להן, כשבתאכלס בפנים אין הרבה.
כשיש לך מה להציע פנימית וחיצונית אז אתה לא משקיע הרבה, וכן יש גם נשים כאלה, שאינן זקוקות ל״שקר״ הזה כי פפהן פשוט זכו להיוולד עם יופי טבעי.
מה זה ״יפה״? זו כבר שאלה אחרת...
התשובה תמיד נמצאת אבל במגזינים.

"יפה" לפי המגזינים זה לא יפה.

לא בהכרח.
אבל זה מה שהחברה מכתיבה וזה מה שאנחנו מורגלים אליו שיפה ונכון וכל מה שטיפה לא, אז לא.
וכמו שאמרת גם הגברים מוכרים לנו את זה.
אחרת למה לנו בכלל להסתפר? לטפל בחצ'קונים על הפנים?
להתלבש יפה, להתאים צבעים?

הכי טוב ללכת ערומים,לא להתגלח,לא להתאפר, לא להתקלח גם.
זה טבעי! :)

ALIsuperstar

New member
אין בעיה, רק לא בחורף

בחורף קר...

למעלה