תעשו תעשו מקום...

תעשו תעשו מקום...../images/Emo13.gif

ותימחאו כפיים לאחת והיחידה אביהההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא חזרה אלינו לארץ, ובטח יש לה הרבה מה לספר. יאללה, נו אביה.... איך היה??????????????

hitchhiker218

New member
אני אתחיל../images/Emo3.gif

בטיסה הלוך, ישן מאחורי דוס עם בעיות גזים חמורות ושיעול מעיק... כשהגענו למלון התאהבתי בבל בוי.... חחחח יום אחר כך טילנו בטיים סקוואר וזה מדהים!!!! אחד הדברם הכי יפים שראיתי במיוחד עם השלט של CSI NY עם מאק וסטלה בענק! יום אחרי טילנו בעיר שוב ובערב הלכתי לפאנטום!! אויי זה מהמם.. ויש לו קול כזה סקסי ויום אחר כך הדבר הכי מסריח שראיתי בחיי:"צ'אינהטאוון!" גועל נפש מלוכסן! ממש מגעיל מסריח משעמם ואיכסססס היינו גם בליטל איטאלי שזה לא היה פחות גרוע=\ יום אחרי הלכנו למוזאון האומנות המודרנית ה:"מומה" שצריך להקדיש לזה יום שלם. אבל כיוון שאנחנו ישראליות עשינו את ה-6 קומות האלה ברבע שעה.. חחח בהמשך היום לקחנו רכבת לפנסילבניה ואז הגעתי לדודים שלי שאצלם כל מה שעשינו זה שופינג, חוץ מיום אחד שהיינו באיימישים שהם גם ככה שקרנים אז לא משנה.. בקיצור היה ממש כיף

hitchhiker218

New member
חחח נכון..

אתה ביכלל היית בטוח
אני הייתי די בספק... לא הייתי במצב רוח ביגלל זה אמרתי שאני לא יודעת אם אני אהנה...=\

hadas 14

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo66.gif

אולי תצרפי קישור תמונות?... בטוח שצילמת את השלט הענק!

hitchhiker218

New member
חח דווקא לא...

צילמתי בעיקר שטויות אבל אני אוסיף ברגע שיהיו לי בטריות למצלצמה...
ותודה=]

FeLL67

New member
האאאאאאאאאא

הווו איימיש XXXXXD וואעה, נשמע שנהנת שם ^^ צ'אינהטאון בחו'ל, נשמע.. מעניין
[בתור אחת שמתנחלת שםXD] פאנטום האופרה זה כזה סגידה
ושודדי הקריביים ^_____________________^ תתחדשי על כל מה שקנית תמונות יפות
חכי חכי אני עוד אצלם אותך בתמונת תקריב ^^

hitchhiker218

New member
תמונות../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

טוב אז קודם כל, העיתון המושלם שקניתי בלי למצמץ בסופר

hitchhiker218

New member
אנוכי ברוקי סטייל...

אני ניראת סתומה בלחץ והכריחו אותי להצטלם ככה!

למעלה