תעשו לי קצת מקום..

טאKילה

New member
תעשו לי קצת מקום..../images/Emo12.gif

פעם באתי הנה בגלל אניהיא וזהו, היה לי כייף לפגוש בה כאן או שם בכל מקום. בצאט שלכם מסתבר הכרתי עוד אנשים חביבים, האמת כייף להעביר איתכם זמן אחלה כזה. אז רק רציתי לומר שאני לא ממש מבינה במוזיקה יוונית למרות שמוזיקה כזו התנגנה לאוזניי בבית כי אחי מכור לשיריו של קאזנדידס [מקווה שהאיות נכון] אני עצמי אוהבת לשמוע את גליקרייה אבל!!!לא מבינה כלום בתוכן המילים בשירה שלה,אלא סתם כייף לי הניגון הצלילים. היי אתם חמודים אתם מצליחים לגרום לי לחבב את המוזיקה הזו כי אני מחבבת אותכם...
אניהיא המקסימה אוהבת אותך,פאדי,יאסו,אשת אהבה,PO,אבישי,סיגר,כל קטנוע[למרות ה..
] אתם קבוצת אנשים מקסימים..

eliran88

New member
קאזאנג'ידיס

אני מקווה שגם אני לא טועה, אבל בכל מקרה גם אני מאוד מאוד שמח להיות כאן, יש פה באמת אחלה אנשים שמוכנים לעזור גם אם זה 2 בלילה. מקווה להמשיך להנות ללמוד ולכתוב כאן, אלירן.

12אניהיא

New member
היי טאקי ברוכה הבאה רשמית../images/Emo24.gif

שמחה שאת איתנו כאן או בצ'אט או איתי בכל מקום אחר. אני מאמינה שתלמדי איתנו ותאהבי מאוד את המוזיקה הניפלאה הזו. אוהבת אותך מאוד, את מקסימה אמיתית.

F a d i

New member
טא'ילה ואלירן וכולם -כנסו-

לזמר הענק הזה קוראים "סטליוס קזנתזידיס" ובאותיות אנגליות KAZANTZIDIS וביוונית ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙς ואתם לא אשמים בטעות שלכם...פשוט יש אנשים -שחשבו וחושבים שהם מבינים- שהכניסו את הטעות הזו לאנשים פה..(בלי שמות) בכל האלפאבית היווני האות J או ג' או G לא קיימת (גם לא צירוף של אותיות) והרבה אנשים עדיין עושים את הטעות הזו וקרואים לו קזנג'ידיס...אולי מהרגל וידוע לכולם שקשה להיפתר מהרגל במיוחד אם הוא הרגל רע (ו/או לא נכון)... (אני יודע שזה קשה אבל אמשיך לנסות...
) אז טאקילה יקירתי ברוכה הבאה לפורומינו
והרבה תודות לך על המילים שמחממות את הלב
ומקווה לראותך כמה שיותר פה... להת'

ThaGaPa

New member
כך או כך

מאוד מסובך לנו העבריים לבטא את צרוף האותיות הזה אז מה שיוצא זה בסדר בלית בררה ואין בזה שום טעות..

F a d i

New member
ליוונים ולשאר העולם זו טעות...

אבל נו שיהיה....

ATINA

New member
בקשה להסרת הודעה שלי

שלום. אנא הסירי את הודעתי לאשת האהבה מהיום (כותרת עם "רעל"). וכפי שכתבת בכרטיס הביקור שלך כי אדם ניכר בכעסו, ניכר כי הגברת הכעיסה אותי ותגובתי לא היתה לעניין, אנא הסירי אותה בבקשה. תודה ושבוע טוב.

julie7

New member
אתינה !!!!מה אימא שלי אומרת??

מי שסוגר בידיים !!!!!! פותח בשיניים!!!!!!! הבנת!!! למיטב הבנתי גם את צריכה לצאת לחופשת בחינות !!!!!!

טאKילה

New member
ומי אני שלא אסלח??..כל קטנוע..../images/Emo39.gif

לבקש סליחה זו גדולה, ואני רציתי להיות אלוהית וליסלוח. תודה חמוד..

למעלה