תעשו לי טובה....

erez2000il

New member
תעשו לי טובה....

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין HP מסוג 720 ל- 735 אני פשוט לא מוצא הבדל חוץ מהמחיר כמובן. תודה מראש.

ted

New member
ל 735 אפשרות לתחנת עגינה וזום

דיגיטלי יותר גדול (זה חסר משמעות), דגם מתקדם קצת יותר עם כמה תוספות. כנראה שהעדשה יותר טובה קצת מה 720. הבדלים די קטנים - אבל אם אתה מתעקש דווקא על HP כדאי לשלם את ההפרש.

erez2000il

New member
ואם אני לא מתעקש תוכל בבקשה להציע

לי משהו יותר טוב, לדעתך, אבל באותו סדר גודל של מחירים ? (אני לא צלם מקצועי) תודה מראש ולילה טוב

ted

New member
אין משהו אחר נוסף

חוץ מזבל נורא עם שמות מוזרים, או כמובן יד שניה. בשביל "לעלות כיתה" צריך להכפיל את הסכום בשביל מצלמות 3-4 מ"פ של ניקון, קנון, אולימפוס, פוג'י וכד'.

idohal

New member
דןןקא יש אולימפוס C150 לא פאר

היצירה אבל איכות טובה יותר מ HP

ted

New member
לא בטוח שהאיכות הסופית בגודל נתון

של האולימפוס יותר טובה - היא 2 מ"פ אחרי הכל. HP השתפרו לאחרונה מאוד, אפילו התחילו מפתיעים. מה שהיה נכון לפני שנה, לא נכון היום. מציע לראות את הדו"ח של STEVE ודוגמאות מהצילומים עם ה 735 בקישור הבא

erez2000il

New member
אז תוכל להסביר לי משהו בבקשה...

אם יש שתי מצלמות עם אותם מאפינים בדיוק אבל אחת של HP והשניה של אולימפוס. (מגה פיקסל, זום, וכו ) מה גורם למצלמה של אולימפוס לעלות פי 2 בדיוק. המותג ??? האם תוכל להצביע לי על הבדל ברור כך שאני אוכל להבחין בו ולהחליט אם כדאי לי להשקיע פי 2 בשביל הבדל זה ? כי לפי מה שאני רואה (לפחות על המסך - איכות התמונות זהה) תודה מראש על ההסבר ויום טוב.

ted

New member
קודם כל המותג. אם על המצלמה היה

השם ניקון, היא היתה עולה אפילו יותר. אבל יש דברים נוספים. HP משווקת מאוד אגרסיבית את מצלמותיה (מבחינת מחיר ופרסום מאסיבי) כדי להיכנס לשוק עמוס, ואין לה שם של יצרנית מצלמות, לכן צריכה להתאמץ יותר. חוצמזה, יש הבדלים קטנים במבנה ובתכונות של המצלמות שיצרן משופשף בענף יודע וחדש עוד לא. המון דברים קטנים נוספים בתפריטים, מבנה ארגונומי ונוח יותר להפעלה וכ"ו. כמו ההבדל בין LADA לבין טויוטה - שתיהן נוסעות, אותו נפח מנוע, אבל כל ההבדלים הקטנים... בשביל לטעום את עולם הצילום לא צריך "מרצדס" (אלא אם יש לך את הכסף), גם HP מספיקה. אבל - אם זה ימצא חן בעיניך ותרצה להתקדם, חיש קל ה HP תנוח לה מעדנות על המדף ותצא לקנות משהו "רציני" יותר.

erez2000il

New member
תמונה בגודל דף A4 (שאלת המשך)

ואם כבר אשמח אם תוכל לייעץ לי: חלק מהתמונות שאני מצלם - ארצה לפתח בגודל של דף A4 או משהו המתקרב לכך. מה המינימום של מגה פיקסל שעלי לקנות על מנת שאוכל לפתח בגודל זה? שוב תודה.

LazyGecko

New member
שלוש מגה יספיקו

אבל זה גבולי, לא תוכל לחתוך חלק מהתמונה.

למעלה