תעשו את השיקולים שלכם.

LiRs Lullaby

New member
פחח

נו באמת, אנחנו אשכרה אמורים להאמין למה שמתמודדת, שחתומה על חוזה ומרוויחה יופי מהצלחת התכנית אומרת? עלק בלי קוסמטיקאית - אנחנו כבר 3 שבועות אל תוך התכנית ולא רואים כלום על הבנות. אבל ממש כלום. לא יעזור לכם ה"אין זומים על הבנות" אין להן כלום בבית השחי. ולא שזה מעניין אותי אם אין להן שיערות או לא אבל זה כבר מוריד מהאמינות של כל מה שהיא אומרת, כשהיא טוענת בטון הכי רציני שלה ש"זה כל כך אמיתי שאנשים לא מאמינים ואין לנו קוסמטיקאית ואין התערבות של ההפקה". וזה שויקה בעצמה לא הצליחה לתפוס דגים או לעשות משהו על האי אבל כן הצליחה לעלות במשקל זה כן אמיתי? או התפוז הזה שהיא תקעה באי מלא קוקוסים..... בחייאת רבאק ויקה, תפסיקי לתת לבלונד לעלות לך לראש. לפחות תלכי על דברים שיישמעו קצת יותר אמינים.
 

blur2

New member
הסתובבת עם משקל ובדקת אותה כל יום

שאת אומרת שהיא העלתה שם?
 

LiRs Lullaby

New member
לא, אבל תסתכל על כל האנשים שם

היא עצמה נראתה עם כרס קטנה באיזשהו שלב של המשחק למרות שהיא אוכלת רק את מה שהיא "תופסת"+זוג דגים מסכן; שאר השבט לא נראה כאילו הוא מרזה בגרמים אחדים וזאת למרות שהם חיים על דגים ואורז. אה, ושלא נדבר על האורז שהם קיבלו כשהם חברו יחדיו - פרס על זה שהם הצליחו להישאר ביחד? למרות הארוחה הכבדה שהייתה להם עוד באותו היום? ומה לגבי הטענות האחרות שלי? היא אומרת שאין להם קוסמטיקאית בכלל ושלאנשים נורא קשה לתפוס את העובדה שהם באמת נאלצים לשרוד - אבל אפעס - אני עוד לא רואה את הבנות עם פלומת בית שחי ולו הדקה ביותר. אז אם על הדברים הברורים מאליהם והנראים לעין היא משקרת - למה שנאמין לכל שאר הדברים שהיא טוענת?
 

Fall Out Shir

New member
לא אמרתי להאמין.

ולא אמרתי שאני מאמינה. ולגבי השיערות - גם אני תהיתי, ואמא שלי טוענת שהן פשוט "לא שעירות". אני מוכנה להתווכח על זה שאין כזה דבר בנות שאין להן שיערות בכלל. אמא שלי אומרת שיש נשים ללא שיערות בכלל, וכל פעם שהיא רואה דוגמנית חלקה באיזה עיתון זה מתחזק. ואני מגחכת, כי פשוט אין כזה דבר. זה נכון שנשים - הטבע שלהן לא להיות שעירות, אבל לעולם לא ואפילו לא שערה אחת?! זאת כבר הגזמה. מה שכן יש זה לייזר, והיא לא מוכנה להקשיב. תמיד הדוגמניות לא שעירות. ומה אם הן כן? יש גם שעווה. אני פשוט לא מבינה אותה.
 

LiRs Lullaby

New member
עושים לייזר ושעווה בבית השחי?

זה אזור ממש רגיש, בחיים לא שמעתי על זה
 
לייזר בבית שחי זה הכי נפוץ...

והן שעירות. אם תשימו לב במועצת שבט, רואים בבירור שיש לנעמה שפם. ופרק הבא הוא כבר נעלם, מה שאומר, שאולי הן עוברות טיפול מינימלי אחרי מועצת השבט... אבל לכו תדעו.
 

LiRs Lullaby

New member
חשבתי שהסרת שיער היא בד"כ

ברגליים או באזורים של החזה אצל גברים..... וזה שיש לה שפם זה יחסית פעוט לעומת המחסור במה שהיה אמור להיות לה על הרגליים ובבית השחי. אז כולן עברו טיפולים בלייזר?
 
אמממ

בנות שעושות לייזר, המקום הכי נפוץ זה מפשעות ובית שחי רק אחר כך רגליים... בכל זאת, רגליים זה אזור יותר נגיש להוריד בו שיער. נכון זה פעוט, אבל זה כבר אומר שאם יש להם שיער, הם מקבלים טיפול... אני לא יודעת אם הבנות שנמצאות שם עשו לייזר, באמת שאין לי מושג... אבל יכול להיות
 

snir80

New member
ויקה לא יכולה לדעת מה קרה כי היא עפה לפני

הטוויסטים!
 
למעלה