תעשה שזה לא היה חלום

תעשה שזה לא היה חלום

בבקשה תעשה שזה לא היה חלום. איחלתי לעצמי לא פעם לאהוב על אמת לפחות עוד פעם אחת - רוצה שזה יהיה אתה;רוצה לצחוק שוב מהבטן; רוצה להיות משוחררת וטבעית; רוצה ללטף לך עוד פעם את הזרוע; רוצה להמשיך ולחבק אותך; רוצה לשבת איתך שוב ולחפש פרצוף בירח; רוצה שוב לרוץ על הטיילת, לעשות "שטויות" ולהרגיש כאילו אין אף אחד מלבדנו בעולם, ואף אחד לא רואה; רוצה לא להתעורר אם זה חלום. הלוואי שזה לא חלום.

../images/Emo24.gif אפשר? נראה לי את זקוקה לזה.

ושאלה, אפשר? החלפת תמונה?

נכתב בעקבות הדייט של אתמול

אז אני מקווה שזה חיבוק של אופטימיות כי אני מאוד אופטימית, הלואי שזה ימשיך. זה נכתב בעקבות דייט מאתמול, לא מתוך כאב, אולי הייתי צריכה לכתוב זאת מראש. לא החלפתי תמונה עדיין מכיוון שאין לי מהשו אחר בינתיים. לבחור הספיציפי הזה זה כבר לא משנה... הוא אהב מה שראה וקיבל :) אבל תודה על תשומת הלב והדאגה

נימשון

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

קשת יקרה, שימשיך לך בכיף ושלא ירד לך החיוך

סקאוט

New member
אם בידיי לעשות

זה לא היה חלום מאחללך בכללב שזה יתגשם שוב ולאורך זמן

../images/Emo6.gif התכוונת כנראה

שהלוואי וזה יהיה הבליינדייט האחרון כי הוא יהיה אהבת חיי והאחד והיחיד, נכון?
ותודה למפרגנים :) הקשת בקריצה וחיוך

ברווווווור

ידעתי שתביני את כוונתי... מן הסתם איתו זה כבר לא יהיה בליינד טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו חמסה

בהצלחה :)

אנחנו אף פעם לא יודעים אם הרגע הבא יתחלף ברגע יותר טוב או ברגע פחות טוב... אז מה שאנחנו צריכים זה לעשות הכל כדי להנות מהרגע הזה, הנוכחי, כאן ועכשיו, ועד כמה שזה תלוי בנו, לנסות להביא עוד רגעים כאלו.. מאחלת לך עוד המון רגעים חלומיים... טל

למעלה