תעשה הכל...

תעשה הכל...

תצמח ותגשים חלומותיך, תנסה לכבוש את פסגת ההר. תלמד ותעבוד ואפילו מידי פעם לך לאיבוד... תקום בבוקר עם החיוך המקסים ותכבוש לבבות ותדהים... תעזור לכולם,תבחין בזעקת החלשים או סתם תקשיב ללב שעייף מן הדרכים. תכעס ותכאב תיפרד ותאהב טייל במחוזות הומי אדם או באי שקט שלעת ערב נדם... תחגוג יום הולדת "הופ גדלתי בשנה..." תמשיך לפרוח ולפזר קסם במתנה תגיד לי לא לדאוג תיתן לי לבכות תופיע,תיעלם תלך תתעלם… תגרום לאנשים לחייך תחפש איתם את האושר והשלווה תבלה תהנה תכיר בכל פעם בחורה חדשה... תחליט שנמאס לך מהעולם ותכבה את הפלאפון ליום אחד. תבכה כאילו אין מחר תלך לישון,כי עייפת.. תקום בבוקר הסתכל במראה, תאהב או תשנא את מי שאתה תכתוב מילים לא קשורות לכלום מכתבים,שירים כל מה שבא לך היום לחלום... ובעת ערבית אל הרחוב תביט, לשמים שא עיניך אחוז בדממה בשתי הידיים.... בחטף של רגע תרד אל הים תתעטף מן הצינה תשב לבד מול השקיעה. תבכה תתפרק תחשוב תתנתק תחליט שאתה מי שאתה וטוב לך גם לבד עם שתיקה... תבנה לעצמך חיים תמשיך בדרכך... תעשה הכל בשלמות המתוקה שלך... רק אל תבוא אליי כשאגיד לך ללכת אל תעמוד מולי עם דמעה סוררת אל תלחש בפשטות שלך "אני אוהב אותך..."

מאושרת יפה מאוד

בהתחלה חשבתי שמדובר באמא שכתבה לבן שלה אך הסוף מראה שמדובר באהוב... אחחחחחח, איזה געגועים לאהבה אמיתית וכנה, תגידו זה רק אני או שהחורף מצריך בדחיפות בן זוג להתכרבל בקרירות שעומד להגיע????????

touti

New member
אולי לקנות סדין חימום חשמלי?../images/Emo13.gif

זה ריח הסתו מקסימה ובעיקר געגועים למשהו מוכר וידוע:)

למעלה