תערוכת 2004

udib

New member
תערוכת 2004

לחברים ולקהל חובבי התוכים שלום רב, כמדי שנה עורכת אגודת מגדלי התוכים והתוכון האנגלי את התערוכה השנתית בחנוכה. השנה תתקיים התערוכה בסביון ביום חמישי ה-9/12/04 כולם מוזמנים, בואו בהמוניכם. לפרטים נוספים, מפות גישה, תנאי השתתפות ולוח זמנים כנסו לקישור הבא: http://www.parrots.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=38 נתראה בתערוכה, אודי.

למה סיפור ?

מה הבעיה להביא את התוכי ? אפשר לביא אותו בכלוב נסיעה כמו של חתולים ואפשר להביא אותו בעלוב המקורי. כמובן שמי שרוצה להוציא את התוכי מהכלוב, חובה שנוצות התעופה יהיו קצוצות. אוהד נ.ב. אני מביא לשם 2 תוכים

יש לכם ניחוש אחד ../images/Emo9.gif

הם כחולים וזהובים (צהובים) בראש יש גם ירוק ושחור....מי אני
ועוד רמז... אנחנו גדוליםםםםםם אוהד

בגדול יש שם תחרות ותערוכה

של תוכונים אנגלים.. אנחנו מנסים הפעם לגדול והפעם יהיו גם תוכים אחרים... אז אם יש לכם תוכים בריאים ויפים ואתם רוצים להראות אותם תתקשרו לאודי ותביאו.....

ERRI

New member
סורי על הבורות...

מה זה תוכי אנגלי אם יורשה לי לשאול?

מממ...

המקור של התוכונים הוא אוסטרליה תוכון אנגלי הוא זן קצת יותר גדול ואם אני לא טועה הוא תצורה של הרבייה שונה מתוכון אוסטרלי, כלומר לוקחים תוכון אוסטרלי מרבים אותו בצורה מסויימת לבד ויוצרים זן גדול יותר שנקרא תוכון אנגלי. אבל אני לא כל כך בטוח שזה נכון הקטע של הרבייה בכל אופן תוכון אנגלי הוא קצת גדול יותר מהאוסטרלי הרגיל.

למעלה