תערוכת מוטוקאר

sronis

New member
אוטומוטור את מתכוונת... בפסח, לא?

יש עוד זמן
רוני, היה לפני שנתיים באוטומוטחור והתאכזב

לא אני מתכוונת לתערוכה שמתקיימת

בימים אלו בתל אביב .. אני חושבת שבגני התערוכה .. אני מבינה שלא אוכל לתת יותר פרטים לאמא ואבא .. הם רצו לדעת איזה הרצאות יש היום .. טוב נו

ac cobra

New member
אההההה אז זה כן הטנכוקאר

הינה ההרצות ששם זה תערוכה של מסחריות ! וכלי רכב של עבודה קשה נ.ב אולי יצא לך לראות את הפרארי 456 של מנכ"ל סמל"ת הוא מגיע כדי להרצות שם לאיזה שעה וזה פתוח מ11 בבוקר ועד ל21 (9) בלילה

ac cobra

New member
בדיוק כמוני

אני הולך משנת 98 והייתי ב99 ב"אוטומניה" חרא של תערוכה ולא שווה את המחיר איזה 55 ₪ ב2000 היה אממממ סביר אבל הציפיות היו גדולות אבל הביאו משהו טוב 206 ראלי W12 הצהובה היגואר מירוצים ועוד כמה ומעניין מיהיה השנה הציפיות גדולות!! מאז ומתמיד AC חושב שבשנת 98 היתה התערוכה הכי טובה !! נ.ב מי זוכר את הדיאבלו בצבעי כחול לבן?

teen17

New member
משנת 94 אני הולך שאז היה עוד

כל שנה ולא כל שנתיים. והתערוכה הכי טובה הייתה בשנת 97 הייתה גדולה עם אחלה מכוניות. לא הראו שם מכוניות שמוכרים סדיר בארת אלא משהו שאף פעם לא היה בארץ שלא כמו 98 או 2000. גל, חולה הגה מקווה שהשנה יהיה יותר טוב.

ac cobra

New member
כן משהו בין 97-98

אז הביא מלא מכוניות שוות וגם מכוניות תצוגה המיניוואן של יונדאי עם מלאה צעצועים מגנים בוא כמו הדלת נפחת אוטומטית אם בעל הרכב עומד מולה במקום מראות יש מצלמות והוא רואה הכול על מסכים באיזור המחוגים אמממ ועוד מלא מכוניות שוות אני דווקא זוכר את הדיאבלו בצבעי כחול לבן שיצגה את ישראל במירוצים (לא זוכר את הקטגוריה שלה אולי GT ) ומעניין מה עלה בגורלה?

red cars

New member
אני הולך למעלה מ10 שנים

בשנים הראשונות תערוכות היו פצות מלא מכוניות קונספט יפייפיות פרארי בפול גז וגם למבורגיני עכשין עד לפני שנת96 בערך התערוכות התחילו להתדרדר המהירות משנה לשנה אני מקווה שהשנה שיש שפע קונספטים מטורפים מכוניות חמודות וגם מכוניות ספורט ויוקרה מדהימות אם לא מביאים לפחות את הקונספט של בוגאטי או לפחות F60 שלא לדבר על העטלף של למבורגיני

ac cobra

New member
מהההה?????

פעם היו מביאים את פרארי לארץ בשביל התערוכה????? אני לא מאמין שהיו מביאם אותה !!! אולי השנה גם מנכ"ל סמל"ת ישים את הפרארי שלו בתצוגה (פליזזז)

red cars

New member
אני יודע

חזרתי משם היום כל התערוכה שם מתפרסת על שטח עצום של של שני ביתנים מגודרים ועוד קצת משאיות בחוץ הדבר הכי נחמד שהיה שם זוהי איך חא האחת והיחידה MINI COOPER בכניסה . במקרה הונדה הציבו סוכני מכחרות שם ושאלתי לגבי type r הם אמרו תוך פחות מכמה חודשיים היא תנחת כמו כן הוסיפו שהלכה למעשה היא כבר בדרך. חוץ מזה מתקני חריטה לצלחות של הברקס ומתקנים לכיווני פרונט ממוחשב ועוד כל מיני דברים בגדול לא משהו מדהים או לכל היותר חביב

red cars

New member
עשיתי מבחן תגובה בלחץ

זהו מבחן שבודק תגובה בלחץ יש בחירה בין מצב נורמלי למצב לחוץ יש כמה גירסאות אורך של מבחנים יש חמישה צבעים שתי צלילים ושתי דוושות כאשר מופיע צבע או צליל יש ללחוץ פעם אחת על כפתור מבחן זה תוכנת באוסטריה בשיתוף כחול -לבן זהו מבחן שנערך באוסטריה ובעוד מדינות באירופה ואדם הרוצה ללמוד נהיגה חייב לעבור מבחן זה על מנת לבדוק עד כמה הנהג הוא מועד לתאונות או לא עברתי אותו בציון טוב מאוד ביחס לגיל אבל כאשר הופיע צבע ירוק הוא גרם ללחוץ על כפתורים שונים זה מבחן אינטנסיבי ומרוכז ובמהירות עולה ככל שאתה מצליח בלחיצות או ההיפך ולחיצות המוטעות הן תוצאה של מעין עיוון צבע לירוק(אדום עולה) red crs ממליץ לערוך מבחן זה בארץ אל אף שהוא מכחיש כל קשר להיותו מועד

טכנוקאר

כרגע אבא שלי הביא לי 2 הזמנות (עם כניסה חינם), ונזכרתי שמישהו שאל מה הולך להיות שם אז הענפי התצוגה הם: רכב מסחרי, משאיות, אביזרים לרכב, איבזור מיוחד למסחריות, איתור ותקשורת לווינית, גוררים ונגררים, גרירה וחילוץ, דלקים ודלקנים, ווי גרירה, חלקי חילוף, כלי עבודה, מיכון וציוד למוסכים, מוצרי טיפוח לרכב, מוצרי סיכה, מיגון ירי, ציוד למשאיות, מכונות שטיפה וחומרי ניקוי, מערכות מיגון, מערכות קשר, מצברים ומטענים, ציוד דיאגנוסטיקה, ציוד לפנצ´ריות, ציוד צביעה ופחחות, צמיגים, קורסים והשתלמויות, ריפוד וכסאות, שמנים ותוספים, שמשות ומראות, תוכנות לניהול מוסכים, תוכנות לניהול ציי רכב. אני כנראה הולך מחר ואני אחזור עם ביקורת . . . . . DJ made in israel

למעלה