תערוכת טלכרטים

lubago

New member
תערוכת טלכרטים

תערוכת טלכרטים תתקיים 21.12.03 בבית-דני בשכונת התקווה בתל-אביב

ליילנד

New member
../images/Emo51.gifלך ../images/Emo140.gif

מאיזה שעה זה מתחיל

gavnuk

New member
מה זה בית דני?

האם זה בתשלום? מה כולל האירוע? תודה

בּני

New member
בית דני

התואר "תערוכה" קצת מטעה. כנסי בית דני זה הגלגול האחרון של התערוכות הנהדרות שהיו פעם בגני התערוכה, אבל מאז שבזק משך ידיו מהאירוע מדובר בכנס אספנים שמארגנת עמותת אספני הטלכרד בישראל. הכניסה עולה 20 ש"ח או 10 ש"ח לחברי עמותה. בשנים האחרונות מדובר בשוק בלבד, כלומר אם אתה לא מחפש לקנות/למכור, אין לך מה לעשות שם, לא מוצג כלום, אולי יש מכירה פומבית קטנה, אבל הרב זה שולחנות מכירה, מעט מחליפים, הרב מנסים לדלל קצת את הכמות המטורפת של הכרטיסים שיש להם... בקיצור, אפשר למכור (שולחן עולה כסף אם אני לא טועה), לקנות, לברר מכירים של כרטיסים ולהריח את מצב השוק. בית דני נמצא בתל אביב, ליד המגרש של בני יהודה. מפה בקישור המצורף.

ליילנד

New member
איזה באסה../images/Emo10.gif

התערוכות של בשיתוף של בזק בגני התערוכה היו כל כך יפות ומעניינות. מה שקורה עכשיו זה באמת שוק. הגיוני שמי שרוצה למכור ישלם אבל נורא מצחיק שמי שרוצה לקנות צריך לשלם. פעם היו שןלחים לי תלושי הנחה מקארדין, כשזה היה עדיין בבני ברית, היו גם זה לא. אבל מכיוון שהמון המון זמן לא הייתי אני מתכוונת לבוא הפעם, להשלמת דברים.

בּני

New member
מוקד לפניות...

בימים א-ה בשעות 14:00-17:00 בטלפון - 03-5101421. או בכתובת: תא דואר 2458 ראשון לציון 75121. לא באחריותי
העתקתי מבטאון ישן שלהם.

lubago

New member
אני לא מסקימה !

אני לא מסקימה עם בני ! 1)לא מדובר בשוק.אני אישית מבצעת כל פעם הרבה החלפות.אם אני מצליחה למכור משהו, באותם כסף קונה את כרטיסים שאני צרוכה. 2)השולחן לא עולה כסף 3)הכנס מתחיל ב 10:00.אם לא צריחים שולחן,אז אפשר לבוא ב 11:00

בּני

New member
את דווקא כן ../images/Emo13.gif

את אומרת שאת מבצעת החלפות, מוכרת וקונה
שוק... כשאני אומר שוק אני לא מתכוון במובן שלילי אלא פשוט שוק, ללא התערוכות שהיו פעם, או ההחלפות ההמוניות על הדשא של גני התערוכה, או המיצגים השונים שבזק היו מציגים. (אני דווקא אוהב שווקים) בקיצור היום מדובר בכנס אספנים בלבד (עם היתרונות והחסרונות שלו) עם אספנים והרבה מאוד סוחרים ולא תערוכת טלכרטים כמו שהיו פעם. אה, וטעיתי, שולחן לא עולה כסף, רק צריך לבוא מוקדם כדי לתפוס אחד

דרמסלה

New member
שוּק זה דבר מקסים

קחי לדוגמה את השוק הצף בתיאלנד : כל אחד עולה על סירתו עם\בלי מרכולתו ומחליף\קונה\מוכר עם האחרים. השוק הצף בויאטנם הרבה יותר גדול ומרשים, אבל התמונות שצילמתי שם פחות מרשימות ... אולי מההלם שחטפתי בשוק הנחשים.

nickey

New member
אני מקווה שאוכל להגיע..

מי שמתכוון להגיע, אפשר לארגן מיני מפגש? וככה נוכל גם להחליף בינינו.. לא הבנתי בקשר למקום הזה.. מציגים שם אוספים או מביאים החלפות ופריטים למכירה? צריך שולחן אם רוצים להחליף עם אנשים?

lubago

New member
אני מקווה שאוכל להגיע

1)מביאים החלפות ופריטים למכירה 2)לא חייבים שולחן.אם רוצה לתחלף,יותר טוב לסתובב בין שולחנות

למעלה