תערוכת הגוף

Philosopher

New member
תערוכת הגוף

עוד מישהו היה? רוצים לחלוק רשמים?

היה לי מעניין אבל במקביל התאכזבתי - ציפיתי למוצגים יותר "דרמטיים" ולעיצוב חלל יותר מעניין. בפועל מרחב התצוגה קטן בהרבה ממה שדמיינתי, והמוצגים השלמים המשמשים לפרסום התערוכה - רובם בפועל אינם חלק ממנה.

http://www.bodiestheexhibition.co.il/node/20

ובכל מקרה, ממליצה - חוויה מעניינת, ולמי שאנטומיה זה הקטע שלו, הוא בכל מקרה ימצא את עצמו

infatuation

New member
זו חוויה שונה

אתה יודע שאתה הולך בין גופות, אבל זה בכלל לא נראה ככה. בגלל החומרים המשמרים הכל נראה פלסטיק. וזה יותר מרגיש כמו מוזיאון מדע.
אני חושבת שזה מעניין מאוד לראות את כל פנים הגוף, את איך שהוא עובד ואיך מושפע מדברים. אבל מה שבאמת גורם לתערוכה הזו להיות מעניינת זה מה שהיא מעלה.
אנשים לא יודעים איך לקבל את זה. איך להרגיש בעניין. כמו שאמרתי ללכת בין גופות אבל להרגיש שזה בכלל פלסטיק. זה מבלבל, מתעתע. מה שאתה רואה זה לא מה שאתה יודע שזה והמח לא יודע איך להגיב.

Philosopher

New member
גם אני הרגשתי במלאכותיות

כנראה ציפיתי לאפילו יותר "ריאליזם" ומה שהתערוכה נותנת לא מספיק הכה בי במקומות הנכונים. הכל נראה סטרילי מדי.

אני חושבת שאם החלל המוקצה לתערוכה היה גדול יותר, והיה יותר זמן ומרחב ללכת בין המוצגים, זה היה הופך את התערוכה למרתקת יותר. ככה כשזה שני חדרים גדולים וחצי זה מרגיש קצת פספוס. היו צריכים להקצות מקום גדול יותר.

infatuation

New member
לא הייתי בחלל הזה..

אלא בחיפה. אבל גם שם למיטב זכרוני זה היה משהו כזה.
ואת יכולה להיות שם כמה זמן שאת רוצה.. זה לא שיש לך הגבלת זמן.

Philosopher

New member
הגעתי יחסית מאוחר - אבל גם אם לא

התערוכה לא כזאת גדולה כמו שנדמה מהפרסום, כך שזה ממצה את עצמו די מהר. נשארתי פחות או יותר עד שהעיפו אותנו

הייתי מזמן בתערוכה בחיפה,

אמרו לי מראש שזה יהיה קטן ולא מרשים. אז לא באתי עם ציפיות. אבל כן היה מעניין ואפילו אם היה לי זמן אולי הייתי הולכת שוב.

Philosopher

New member
כן. בזמן השהייה שלי שם חשבתי שאולי נכון לספוג

את המיצגים כמה פעמים. בפעם הראשונה, למרות המינימליזם, יש תחושה של עודף, כי זה הרבה מידע שמרוכז בחלל קטן. מה שיפה בזה הוא שהייתה סוג של אינטימיות. במתחם התחנה בשעות הלילה כולם נוטים לכיוון הקפה והמסעדות...ופחות לתערוכה של אנטומיה

למעלה