אדיר Dave Mayhew Casper Grind
T the mutt New member 19/5/02 #49 וואי חבר שלי הביא לי את הפוסטר שלו עושה את זה וזה פוסטר ממש ענק וממש יפה!
B Bazooka Joe New member 19/5/02 #52 פששש.. יפה רציני אתה, הבאת אחלה תמונות וגם הרבה.. אתה ראוי לצל"ש
J Jackass For Life New member 19/5/02 #60 מממממממממממממממממממ למישהו יש אתר עם עוד תמונות כאלו???? נ.ב-בסוף אני קונה רק קרש של בלאק לייבל ואת השאר אני מקבל. צירים של אינדיפנדט לאגרים-קריפטוניקס אבק 5 גלגלים-ביירדהאוס 53 מ"מ רכים גריפ-בלאק מג´יק ברגים וכו´-שורטיס
מממממממממממממממממממ למישהו יש אתר עם עוד תמונות כאלו???? נ.ב-בסוף אני קונה רק קרש של בלאק לייבל ואת השאר אני מקבל. צירים של אינדיפנדט לאגרים-קריפטוניקס אבק 5 גלגלים-ביירדהאוס 53 מ"מ רכים גריפ-בלאק מג´יק ברגים וכו´-שורטיס
B Bazooka Joe New member 19/5/02 #75 לא יודע אם יש אתר שמוקדש לזה אבל בכל מיני אתרי סקיט שונים אפשר לראות כאלה תחפש באיזה במנוע חיפוש את המילים- skateboard sequences תראה, תשמור, תעלה לפה
לא יודע אם יש אתר שמוקדש לזה אבל בכל מיני אתרי סקיט שונים אפשר לראות כאלה תחפש באיזה במנוע חיפוש את המילים- skateboard sequences תראה, תשמור, תעלה לפה