יופי גאון של אמא
T the mutt New member 19/5/02 #48 נווו זה ג´יימי ת´ומס וכן נחתו את זה ברט צ´ומפ און דיס יש שם את זה שנוחת את זה
H Hegze New member 19/5/02 #71 חחחחחחחחחחחח מצחיק!!.... חבל שלא.. ראיתי את זה היום ואם הייתה רואה את הסוף אז הייתה רואה גם איך מבאיימים את זה... הוא עושה סתם אולי.... ואז קופץ מסולם למטה.. והם מעיפים את הסולם איכשהו מהסרט... אבל הוא אפילו לא מנסה ליקפוץ את זה......
חחחחחחחחחחחח מצחיק!!.... חבל שלא.. ראיתי את זה היום ואם הייתה רואה את הסוף אז הייתה רואה גם איך מבאיימים את זה... הוא עושה סתם אולי.... ואז קופץ מסולם למטה.. והם מעיפים את הסולם איכשהו מהסרט... אבל הוא אפילו לא מנסה ליקפוץ את זה......
B Bazooka Joe New member 19/5/02 #53 יש לי ב mpg סרטון של ג´יימי ת´ומס מנסה את זה.. זה ששמת, זה לא הוא, נכון? כי לא נראה לי.. למרות שזה נראה כמעט בדיוק אותו דבר
יש לי ב mpg סרטון של ג´יימי ת´ומס מנסה את זה.. זה ששמת, זה לא הוא, נכון? כי לא נראה לי.. למרות שזה נראה כמעט בדיוק אותו דבר
R rodney New member 18/5/02 #23 אנימציות הנה דף עם כמה אנימציות http://members.lycos.co.uk/skateboarding2/animations.htm
F FreekStyler New member 20/5/02 #121 מהההההההההההה? איך לא קרה לא כלום? מה הוא סופר-מאן? ספיידר מאן? פוואר פאף גירלז? פיקאצ´ו?
E Element 4 Life New member 19/5/02 #46 ראית... Rodney Mullen vs Daewon Song Round 1 אז אתה יודע מה זה באמת איזה שטויות אתה לא צריך לתקן בגלל זה
ראית... Rodney Mullen vs Daewon Song Round 1 אז אתה יודע מה זה באמת איזה שטויות אתה לא צריך לתקן בגלל זה