תערובת ללחםדחוף|

לילי1112

New member
תערובת ללחםדחוף|

|האם אפשר לאפות במכונת לחם - להחליף חלק מהקמח בתערובת לחם ? תודה לילי

CATS7

New member
לחם למכונה

לפי הסדר: 2 ביצים טרופות 2 כוסות מים 4 כפיות סיבי פייברקס להמתין 15 דק' 2 כפות סוכר 1 כפית מלח 2 כפית קסנטן גאם 3 כפיות משפר אפיה 10 2 כפות שמן זית 3 כוסות קמח מרמולייט 3 כפות שמרים תכנית מס' 3

ZINGER777

New member
כמה תיקונים ללחם שאני שיניתי ויצא יותר טעים:

במקום 3 כוסות קמח לשים 2 וחצי, במקום להשתמש בתכנית מס' 1.

limim

New member
יש לי כמה שאלות:

1. זה לא יותר מדי ביצים ושמרים? עד עכשיו, התבעסתי מרוב המתכונים לאופה לחם כי הרגשתי יותר מדי בטעם הביצים או השמרים.. 2. למה צריך גם קסנטן גאם וגם משפר אפייה? הם לא ממלאים את אותה המטרה? 3. סליחה על הבורות, אבל למה לאפות בתכנית 3? מה ההבדל בינה ובין תכנית - שבה בד"כ אני משתמשת? תודה

ZINGER777

New member
תשובות:

1. אני כל הזמן משנה מרכיב אחד וטועם עם הלחם שנוצר יותר טעים מהקודם, אם כן אני משנה את המתכון למתכון החדש, ואם לא אני חוזר אחורה ואומר לעצמי: "לא לעשות את זה יותר" ז"א שאם הביצה מפריעה לך בטעם, תורידי קצת מהכמות... זה מה שיכול לשנות את כל הטעם של הלחם.. אותו דבר לגבי השמרים. 2. קסנטן גאם, משפר אפיה 10 ופייברקס כולם נועדו כדי לגרום ללחם להיות אוורירי(תקנו אותי אם אני טועה) וכל אחד עושה זאת אחרת, ככה גם אמרו לי בפעם הראשונה שהייתי בג"פ: "אם אומרים לשים פייברקס שמים פייברקס אם אין פייברקס לא לשים כלום" 3. היא התבלבלה בין תכנית 3 לאחת... תכיני בתכנית 1... ההבדל רשום בספר, אני לא זוכר בדיוק אבל תכנית 1 היא הבסיסית שלוקחת 3 שעות...

למעלה